Parfümün Kalıcılığı Nasıl Artırılır?

0
Parfümün Kalıcılığı Nasıl Artırılır?

Hangi parfümü kullanıyor olursanız olun kuşkusu kokusunun uzun süre kalıcı olmasını isterseniz. Peki, parfümün kalıcı olması için hangi yöntemleri uyguluyorsunuz? Öncelikle kullandığınız parfümünü uzun süre kalıcı olmasını istiyorsanız bazı hususlara dikkat etmeniz gerekiyor. Dikkat etmeniz gereken bu hususları sizler için araştırdık ve hemen aktarmaya başlıyoruz.

Temiz Cilde Uygulayın!


Kullandığımız parfümün kalıcı olması için cildinizin temiz olması gerekiyor. Dolayısıyla öncelikle duş almanın ve sonrasında parfüm kullanmanın çok daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayacaktır. Duştan hemen sonra uygulanan parfümün çok daha net bir koku yaydığı da biliniyor. Dolayısıyla parfümünüzün  tüm notalarının hissedebilmesi için temiz bir cilde uygulamanız şart.

Duş Jelinin Kokusuna Dikkat!


Elbette kullandığınız duş jelinin de parfümünüz ile aynı kokuya sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Böylelikle parfümün kokusunun daha net ve daha kalıcı olmasını son derece basit bir yöntemle sağlamış olacaksınız. Farklı bir kokuya sahip olan duş jeline kullanmanız durumunda 2 kokunun birbirine karışacağını unutmayın. Bu karışım her zaman hoş bir koku ortaya çıkarmayabilir.

Parfümü Nereye Sıkacağınızı Bilmelisiniz!


Parfümü vücudunuza gelişigüzel bir şekilde sürmek yerine  nabız alınabilen sıcak bölgelere sıkmanız  kokusunun çok daha uzun süre kalıcı olmasını sağlar. Peki, bu bölgeler nereler? Diz arkası, dirsek içleri, bilekler ve boyun bölgesine parfüm sıkmalısınız. Bu sayede gün boyunca kokusunun hissedebilmesini sağlamış olacaksınız.

Saçlarınız Da Güzel Koksun!


Parfümünüzün kokusunu yoğunlaştırmak ve kalıcılığını arttırmak için saç fırçanıza sıkın ve sonrasında saçlarınızı tarayın. Böylelikle saçlarınızın daha muhteşem bir kokuya sahip olmasını sağlamış olacaksınız. Direkt olarak saçlarınıza sıkmanız ise saçlı deriye zarar verebilir. Bu nedenle saç fırçasına ya da tarağınıza sıkarak saçlarınızı taramanız çok daha sağlıklı bir yöntem olacak.

Kokusu Kalıcı Parfümleri Seçin!


Her parfümün kokusu aynı kalıcılık oranına sahip değil. Bunu zaten biliyorsunuz ve işte bu nedenle kalıcı bir kokuya sahip parfümler arasından seçim yapmalısınız. Bu noktada devreye Yves Rocher giriyor. Son derece kalıcı parfümler hazırlayan bu markanın ürünlerini internet sitesinde kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda online olarak sipariş kabul ettikleri için site üzerinden sipariş verme imkanınız da bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe