Cildin gün boyu ışıldasın!

0
Cildin gün boyu ışıldasın!

Yenilenen L’Oréal Paris Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici ile cildin gün boyu ışıldasın!

Islak ten makyajı her geçen gün daha popüler hale geliyor. L’Oréal Paris’in yenilenen su bazlı renkli nemlendiricisi Skin Paradise, ıslak bitişiyle cilde nemlenmiş, tazelenmiş ve canlı bir görünüm veriyor.

Doğal ışıltınızı nemlenmiş cildiniz ile yansıtmaya ne dersiniz? Yenilenen Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici cildinizin gün boyu sağlıkla ışıldamasını sağlıyor! Cilt bakımı ve makyaj rutininizin vazgeçilmezi Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici, sağlıkla ışıldayan, derinlemesine nemlenmiş bir cilt görünümü sunuyor. 

SPF 20 içeriği ile cildi güneşin zararlı etkilerinden her an koruyan Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici, aloe, zencefil ve güvercin ağacı özleri içeren formülüyle nemin cilde nüfus etmesini sağlıyor ve cilt bakımını tamamlıyor. Aynı zamanda gün boyu ıslak ten makyajı görünümünün de kapısını aralıyor.

Cilde taze ve sağlıklı bir parlaklık veren, ıslak ten makyajı için ideal yenilen Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici, Fair 01, Fair 02, Fair 03, Light 04, Light 05, Medium 08 ve Medium 09 olmak üzere 7 farklı seçeneğine sahip. Nazik dokusu, ciltte bıraktığı fresh & hafif his ile cilt bakımınızın değişmez parçası olan Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici ile derinlemesine nemlenmiş cildiniz gün boyu sağlıkla ışıldasın!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe