Saçlarınıza hak ettiği ışıltıyı kazandırın

0
Saçlarınıza hak ettiği ışıltıyı kazandırın

Saçlarınızın parlaklığını keşfe çıkın 

Her dönem trend olan ve hiçbir zaman modası geçmeyen sarı saçın ideal tonunu tutturmak kadar, rengini ve ışıltısını korumak da bir o kadar zor. Sarı saçların yanı sıra son zamanlarda doğal renkleri yaşamak isteyen kadınların tercihi olan gri ve beyaz saçlar da günümüz trendleri arasında yerini alıyor. Üstün çabalar sonrası yakaladığınız ideal sarı, beyaz ve grinin tonunu ve ışıltısını uzun süre korunmasında Morfose Silver Şampuan en büyük yardımcınız olacak. Sarı saçlardaki yansımaları kapatırken gri ve beyaz saçlara da parlaklık kazandıran şampuanı ile saçlarınızı yıkayarak saçlarınızın hak ettiği ışıltıyı koruyabilir, saçlarınızın parlaklığını keşfe çıkabilirsiniz.  

Her kadının hayallerini süsleyen sarı saçların yanı sıra son zamanların ilgi gören renkleri arasında yer alan beyaz ve gri saçlar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ön plana çıkıyor. Görüntüsü, kesimi ve kullanılan ortama göre her zaman fark yaratan bu renklerin uzun süre ışıltısını koruması için, kendilerine özgü bir bakım gerektiriyor. Sarı, beyaz ve gri saçlara özel geliştirilen Morfose Silver Şampuan, formülü ile renklerin her koşulda uzun süre parlamasına yardımcı oluyor.    

Girdiğiniz her ortamda fark edileceksiniz

Rengi açılmış, sarı saçlardaki sıcak sarı tonları ve yansımaları kapatan ve ortadan kaldıran şampuan, gri ve beyaz saçlardaki donuk görüntüyü de yok ederek ışıltılı bir parlaklık kazandırıyor. Girdiğiniz her ortamda ışıltınız ve parlaklığınızla fark edilmenizi sağlayan şampuan, saçlarınızı nazikçe temizlerken doğal bir ışıltı da veriyor. 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !