Doğanın iyileştirici gücü

0
DOĞANIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ

İçinde nefes terapileri, yolculuklar, bilinçli beslenme, GEA Akademi, workshoplar ve seminerlerin yer aldığı GEA City dünyasının yeni iyileştirici gücü olan kozmetik ürünler satışa sunuldu. 

GEA City koku ve nefes arasındaki derin bağa dayanarak yüzde 100 doğal içeriklerden oluşan esans karışımlı yağlar ve kremlerle sizi güzel, rahat, enerjik ve mutlu anlara götürüyor. Kendinizi özünüzle bağlıyor, iyileşmenizi sağlıyor.

Hayatın her alanında kendinizi iyileştirmenizi sağlayarak, başarılı olmak için psikolojik olarak güçlü olmanın gerekliliğe vurgu yapan programlarıyla dikkat çeken GEA City, tamamı doğal malzemelerden oluşan kozmetik ürünlerini satışa sundu. 

Doğanın özlerinin iyileştirici gücüne olan inançla, o özleri en kolay ve en ulaşılır biçimde kozmetik ürünlerle günlük hayatımıza dahil eden GEA City’nin ürünleri arasında sabundan vücut spreyine, nemlendiriciden aromatik yağlara kadar pek çok ürün yer alıyor. 

IBF Breathwork Foundation üyelerinden İyi Yaşam Uzmanı ve Nefes Koçu Merva Onur’un kurucusu olduğu GEA City ürünleri, felsefesi doğrultusunda, gelişim, erişim, açılım sağlayıp, hayat oluşunuzda ve duruşunuzda enerjinizi yükseltmeyi hedefliyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe