Yapay zeka destekli dijital cilt danışmanı: SkinConsult AI

0
Sonuçlarını incele, cilt bakımda önceliklendirmen gerekenleri öğren!

Vichy’den yapay zeka destekli dijital cilt danışmanı: SkinConsult AI

Cilt bakım ürünleriyle her yaştaki ve her cilt tipindeki kadına günlük bakım rutinlerinde yardımcı olan Vichy, dermatologlarla geliştirdiği yapay zeka destekli dijital cilt danışmanı SkinConsult AI ile cildinizin güçlü yönlerini ve önceliklerini belirliyor. Cilt bakımında devrim niteliği taşıyan, yapay zeka destekli cilt analizi SkinConsult AI, 7 cilt özelliğini analiz etmenizi, karşılaştırmanızı ve ihtiyacınıza uygun cilt bakım rutinini öğrenmenizi sağlıyor!

İnovasyon alanındaki öncülüğüyle kadınların ihtiyaçlarına cevap veren Vichy, gücünü yapay zekadan alan cilt analiz uygulaması SkinConsult AI ile cilt bakımında kadınların destekçisi oluyor. Sadece 3 adımda güçlü yönlerinizi ve önceliklerinizi keşfedebilir, Vichy uzmanları ile size ve ihtiyaçlarınıza özel hazırlanan cilt bakım rutinini öğrenebilirsiniz! SkinConsult AI’yı kullanmak oldukça basit. Sadece tek bir selfie çekin ve sonuçlarınızı öğrenin. Daha sağlıklı ve güçlü cilt görünümü için ihtiyaçlarınızı hemen keşfedin, sonuçlarınızı farklı yaş gruplarındaki kişiler ile karşılaştırın.

Vichy’nin dermatologlar ile geliştirdiği ileri teknoloji ürünü SkinConsult AI, 15 yıla dayanan cilt bakım araştırmalarında değerlendirilen 10.000 fotoğrafı karşılaştırıyor. Cilt değerlendirme algoritması ile 7 cilt özelliğinizi değerlendiriyor ve puanlandırıyor. Cilt analiz sonucu, gündüz, gece rutini ve ek bakım önerileri sunan uygulamayı QR kodu okutarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik size özel cilt bakım rutininizi ve analiz raporunuzu e-posta ile alabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !