Yüksek güneş koruması ile yazın tadını çıkar

0
Cilt için okyanuslara saygı duyan, yüksek koruma: NUXE Sun Hafif Dokulu Yüz Kremi SPF 50

NUXE Sun Hafif Dokulu Yüz Kremi SPF50 ile çalkalayarak uygulanan, karma ciltler için ideal formül! Suya dayanıklı SPF ürünlerle ve kolay biyoçözünürlük sayesinde plastiklerden arındırılmış okyanuslar için çalışan OCEANOPLASTIC oluşumuna olan sözümüzü tutuyor ve bağlılığımızı gösteriyoruz.

Cebinize sığacak yüksek koruma bu yazı “sallayacak.”

Yüksek korumada inovasyon

Sıvı formül 4 güneş koruyucundan oluşan birleşim sayesinde SPF50 koruma sunuyor. Antioksidan güçleriyle bilinen pirinç ve biberiye doğal özleri E vitaminiyle birlikte cildin foto yaşlanma başlangıcına karşı hücresel koruma sağlıyor. Kau Pe çiçeği özü is.e güneşe maruz kalmayla oluşan hassasiyeti ve yanığı rahatlatarak yatıştırıyor.Su Sümbülü Oleoaktifi (FR Patentli) sayesinde cilt dehidrasyondan korunuyor.

Su Sümbülü Oleoaktifi, nemlendirici aktif moleküllerinin içinde bulunduğu özüne ulaşmayı amaçlayan, çevreye karşı duyarlı, çözülebilir metodlar kullanılarak (oleo-eko) elde ediliyor.

Taşıması kolay, uygulaması kolay

Taşınabilir cep boyu sayesinde güneşe maruz kaldığınız her an yanınızda; terastaki öğle yemeğinde, doğa yürüyüşünde, festivallerde ve daha fazlasında. Bir diğer sırrı ise “çalkala kullan” formülünde: İçerisindeki bilye sayesinde anında daha sıvı ve ultra hafif bir dokuya dönüşüyor. Normalden karmaya dönük cilt tiplerine özel, saten bitişli çıplak ten hissine bayılacaksınız.

Bir başka bağımlılık yapacak özelliği ise NUXE SUN serisinin imza haline gelen çekici Tahiti Gardenyası ve vanilya notaları.

OCEANOPLASTIC ile plastiksiz okyanuslar

2016’dan beri çevre dostu olan sivil toplum örgütü OCEANOPLASTIC okyanuslarımızdaki plastik kirliliğini engellemek için çalışıyor. Denizlerdeki ve kıyı şeridindeki atıkları toplayarak plastik kirliliğinin temelindeki nedenleri araştırıyorlar. Her yıl düzenlenen “Rendez-vous Plasticitoyens” etkinliği kapsamında 2018 yılında Normandiya sahil şeridi boyunca neredeyse 5 ton plastik atığı toplayan 600’den fazla gönüllü bir araya getirildi. Araştırmaya ek olarak, OCEANOPLASTIC halkı, üreticileri ve lokal yetkili birimleri bilgilendirmek ve eğitmek üzere kampanyalar yürütüyor, sorumluluk almaları için cesaretlendiriyor

“Plastik kirliliği gerçek bir afet: dünyadaki plastik atığın üçte biri geleneksel toplama sistemlerinden geçmiyor. Sonuç olarak, her yıl 4 ile 10 milyon ton arasında plastik okyanuslara karışıyor. Bu Fransa’da her yıl 6000 ton plastik demek, başka bir deyişle kıyı şeridinde kilometre başına neredeyse 1.2 ton atık. Hepimiz bu çevresel, ekonomik ve sağlıksal facianın oluşmasında bir etkeniz ve alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekiyor.”

Patrick Fabre, Oceanoplastic’in başkanı

“Doğaya saygı her zaman NUXE’ün temel prensiplerinden biri olmuştur ve bu kaygımızı her geçen gün doğaya karşı hassaslaşan müşterilerimizle paylaşıyoruz. Bu yeni işbirliğimiz çevreyle olan bağımızı güçlendiriyor ve Oceanoplastic’i tüm projelerinde desteklememize olanak sağlıyor. Özellikle, Haziran 2020’de gerçekleşmesi planlanan büyük atık toplama operasyonunda onlara Fransız Antilleri kıyı şeridi boyunca destek olacağız.”

Caroline Piquée Wargnies, NUXE Group Sosyal Sorumluluk Direktörü

Suda yüzerken muhteşem biyoçözünürlük(2)

NUXE Sun cilt bakım ürünleri fotostabildir, formülleri cilde her zaman saygı duyacak şekilde ve çevresel etkileri aza indirilerek geliştirilmiştir. Suya karşı mükemmel dayanıklılığı(1) ve muhteşem biyoçözünürlüğü kanıtlanmıştır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !