Cildin sağlıklı yaş almasına yardımcı oluyor

0
Yaşlanmanın doğal bir süreç olduğunu destekleyen INCIA, Anneler Günü için benzersiz bir hediye olan %100 Doğal Well Aging Cilt Bakım Seti ile cildin sağlıklı yaş almasına yardımcı oluyor.


Doğanın iyileştirici gücünü ve saflığını yüksek teknoloji ile birleştiren INCIA, Anneler Gününe özel %100 Doğal Well Aging Cilt Bakım Seti ile anneler ve anne adayları için mükemmel bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Yaşlanmaya neden olan etkilerle savaşarak cildi koruyan INCIA %100 Doğal Well Aging Cilt Bakım Seti’nde kuru, normal ya da yağlı ciltler için doğal yüz kremi, doğal el kremi ve doğal enerji serumu yer alıyor.

INCIA Well Aging Yüz Kremi çeşitlerinde yer alan Papatya, Aynı sefa ve Quercus ekstresinden elde edilmiş 3’lü mucizevi formül cilde benzersiz bir bakım sunuyor. Cildi, çevresel faktörlerin yıpratıcı etkilerinden koruyan ve yatıştıran Well Aging serisi kuru, normal ve yağlı olmak üzere her cilt tipine uygun alternatifler sunuyor.

BioArge Laboratuvarları tarafından tamamen doğal bitkilere soğuk sıkım teknolojisi uygulanarak üretilen yağ özlerinin kullanıldığı INCIA Well Aging Enerji Serumu vücudun doğal florası ile uyum sağlıyor. Enerji Serumu, üzüm çekirdeği, avokado yağları ve doğal içeriği ile cildin yaşlanma etkilerini önlemeye yardımcı oluyor.

INCIA Well Aging El Kremi, içeriğindeki Shea, Jojoba gibi değerli yağlar sayesinde cildin yumuşacık ve pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor. Cildi besleyerek dış etkenlere karşı koruyan el kremi özellikle hassas ve kuru ciltlerin ihtiyacı olan özenli bakımı sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !