Bitkisel Pigmentlerle, Amonyak İçermeyen Kalıcı Saç Boyası

0
50 yıllık bitki bilimi tecrübesi ile doğal aktif içeriklerden ilham alarak geliştirdiği formülleri ile Phyto, bitkisel pigmentlerle oluşturulmuş ilk amonyak içermeyen kalıcı boya serisi PhytoColor Kit’i sunuyor.

Renk skalasına pek çok rengi barındırarak doğal ve bitkisel bir seçenek sunan PhytoColor saç renginizin performansını arttırarak, sağlıklı ve kendinden ışıltılı görünen saçlara kavuşacaksınız!

Renk tonuna bağlı olarak %74’e kadar bitkisel pigmentlerden oluşan PhytoColor Kit alerji riskini azaltan formülü ve PPD, Rezorsinol içermeyen formülü ile saçınıza hem bakım sunuyor hem de besliyor.

8 temel ton, 4 sarı ton, 4 kahverengi ton ve 3 kızıl tonu ile Phytocolor saç boyaları saçlarınızı eşsiz bir renk hazırlayan etanolamin ile mükemmel bir doz ayarı yaparak saçları kurutmadan en iyi renk sonuçlarını sunmayı mümkün kılıyor.

Saç derisine ve tellerine duyarlı %100 beyaz saç kapama vaadi ile uzun süre rengini koruyan PhytoColor Kit yoğun, korunan saçlarınıza aynı zamanda ışıltılı bir renk sağlıyor, saç derinizi ve saç tellerinize zarar vermeden saç renginizin performansını eşsiz bir şekilde arttırıyor!

Kitin içerisinde bulunan hazırlayıcı losyon, renklendirici krem, PhytoColor maske, prospektüs ve eldiven, saç boyama ritüelinizi pratik bir bakıma dönüştürerek keyifli bir şekilde tamamlamanızı sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !