Bu Yaz Işıltını Yeniden Ortaya Çıkarma Zamanı

0
L’Oréal Paris “True Match Fondöten”, “Bambi Eye Maskara”, “Glow Mon Amor Likit Aydınlatıcı” ile yazın enerjisini yansıtın…


Yazın sıcak hava, deniz, güneş, havuz derken her ana hazır olmak bazen güç olabilir. L’Oréal Paris “True Match Fondöten”, “Bambi Eye Maskara”, “Glow Mon Amor Likit Aydınlatıcı” ile yazın her anında kusursuz makyaj görünümüne ve ışıltılı bir ciltde sahip ol!

Tüm Gün Taze Ve Canlı Bir Görünüm İçin True Match

Güçlü, kendine güvenen ve hayattaki #GerçekUyum’u yakalayan kadınların tercihi L’Oréal Paris True Match Fondöten; yenilenen, yüzde 80 nemlendirici içeriği ile daha da güçlendirilen formülü sayesinde 2 haftada cilt kalitesinin görünümünde iyileşme sağlayarak, teniniz ve fondöteniniz arasında limitleri kaldırarak zamanın ötesinde yeniliği ile sağlıklı ve mükemmel bir cilt görünümü sunuyor. Gliserin, E vitamini ve B5 vitamini ile 24 saat kalıcı kusursuz, daha pürüzsüz, yumuşak ve parlak bir cilt görünümü sağlayan True Match, ayrıca Hyaluronik Asit içeriği, 30 farklı renk seçeneği ile 2 haftada cilt görünümünü iyileştirerek sağlıklı ve mükemmel bir görünüm vaad ediyor.

Ceylan Göz Etkisi İle Anında Büyük Gözler İçin Bambi Eye Maskara

Ceylan göz etkisi yataran Bambi Eye Maskara, daha yoğun, daha kıvrık ve daha siyah kirpik görünümü yaratarak gözlerin daha büyük görünmesini sağlıyor. Geliştirilmiş fiber formül teknolojisiyle kirpiklerin daha siyah görünmesini sağlarken, uzman fırçası her bir kirpiğe ulaşarak kirpikleri dış köşeye doğru kıvırır. Yoğun etkisine rağmen kirpiklerde ağırlık yapmayan formülü sayesinde gün boyu konfor sağlar. Kat kat uygulamaya uygun Bambi Eye Extra Black Maskara’nın verdiği daha siyah, daha hacimli görünümü ise dilediğin gibi ayarlayabilir, dramatik ceylan gözlere sahip olabilirsin.

Doğal Parlaklık, Enerjik Görünüm için Glow Mon Amour…

Hindistan cevizi yağı içeren likit aydınlatıcı ‘Glow Mon Amour’ ile içten gelen doğal ve sağlıklı bir görünüme sahip olun! İki damla Glow Mon Amour’u fondöteninizle ya da BB kreminizle karıştırıp cildinize uygulayarak sihri gerçeğe dönüştürün ya da birkaç damlasını parmaklarınızla uygulayın. Geçen yaz hayatımıza giren 2 tonu bu sene hem bronz hem de pembe rengiyle birleşiyor ve herkesin makyajına uyacak bir likit aydınlatıcı haline geliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe