Bu yaz mükemmel görünüme ulaş!

0
Havaların ısınmasıyla yaz kendini iyiden iyiye hissettiriyor. Makyaj trendlerini podyumlardan sokaklara taşıyan Maybelline New York, yazın makyajına özen göstermek isteyenler için pek çok öneri sunuyor. 


Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu, yaz boyunca güzel ve çekici bir görünüm elde etmenizi sağlayacak ipuçlarını paylaştı.

Instant Anti Age Eraser Kapatıcı
Kusursuz yaz makyajında olmazsa olmazlardan biri kapatıcılar. Özellikle gözaltlarınızı en iyi şekilde kapattığınızda yapılan makyaj bir bütün olarak daha güzel ve kusursuz görünüyor. Kapatıcıları sadece gözaltı için değil, cilt makyajında da sıklıkla kullanıyoruz. Benim yaz için kapatıcı tercihim Instant Anti Age Eraser Kapatıcı. Kış sonrası mat ve yorgun cildinizi aydınlatmak için kullanabileceğiniz bu ürünü ister parmak, ister fırça, isterseniz de makyaj süngeri yardımı ile uygulayabilirsiniz.

Hyper Easy Eyeliner
Kesintisiz çizgilerle göz yapınıza uyumlu bir görünüm elde edebilir, bakışları gözlerinizde toplayabilirsiniz. Hyper Easy Eyeliner, kolay uygulama için özel olarak geliştirilmiş pek çok yenilik sunuyor. Hatasız uygulama için tasarlanmış yapısıyla kolay uygulanabilen eyeliner, göz yapısına ve kıvrımlarına uyum sağlıyor. Atlama yapmayan esnek fırça ucuyla baştan sona kusursuz çizgi görünümüyle buluşturuyor.

Falsies Lash Lift Maskara
Yazın etkileyici bakışlar elde etmenin yolu uzun, hacimli ve kalkık görünen kirpiklerden geçiyor. Maybelline New York’un kirpik lifting etkili maskarası Falsies Lash Lift Maskara; çift taraflı, eğimli fırçasıyla kirpiği kökten kavrayarak hacimli ve kalkık görünmesini sağlıyor. Daha fazla hacim elde etmek için Falsies Lash Lift Maskara’yı uygulamaya kirpik köklerinden başlayabilir, kalkık bir görünüm vermek içinse fırçayı yukarı doğru uygulayabilirsiniz.

Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj
Ruj tercihinde ok uçlu fırçasıyla mükemmel uygulama sağlayan Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj’u önerebilirim. Bu sezon makyaj rutininize renkli rujları ekleyerek yazın enerjisine ayak uydurabilirsiniz. Çok sevilen Super Stay Matte Ink Likit Mat Ruj, pembe tonlarıyla yazın dudak makyajındaki trendleri belirliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe