Etiket Türleri

0
Etiket Türleri
Lamine termal etiket bir etiket türü olarak ortaya çıkmıştır. Baskı etiketi olarak bilinmektedir. Termal bir etiket olduğundan belirli süreler dahilinde kullanılmaktadır. Termal bir etiket olmasından dolayı da daha uzun süreli kullanım alanı sağlamakta ve model olarak daha kullanışlı olmaktadır. Baskı alanındaki maliyeti biraz artırmasının en temel nedeni de uzun bir kullanım süresi sağlamasıdır. Belirli bir kullanım süresi sunmakta ve bunu maksimize seviyeler çıkarmaktadır. Baskı kalitesi ve kalıcı termal etiket özelliği ile tercih edilen bir sistem olmaktadır. Baskıların daha kalıcı bir sistemde analiz edilmesi ve kullanılmasını sağlamakta, endüstri alanlarında da fazla kullanım alanlarına hitap ederek kullanılmaktadır.
 
Nasıl bir etiket türüdür?

Lamine etiket özelliği ile etiketlerde kullanılmakta endüstriyel alanlarda fazla dikkat çekerek kullanılmaktadır. Kullanım alanlarına ve sektörel değişimlere göre farklı boyutlarda kullanılmaktadır. Bu lamine etiketlerin birçok seçim özelliği bulunmaktadır. Ayrıca öz madde yerine kullanılan ribona gereksinim duyulmamaktadır. Böylelikle daha rahat bir kullanım sağlamaktadır. Direkt bir uygulama analizi yapılarak baskı işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bu etiketler lamine özelliği ile daha da uzun süre ve daha uzun zaman zarflarında kullanılmaktadır.
 
Lamine etiketler alanında bu alanda başarı sağlarken maliyet ve tutumları da minimize ederek azaltmaktadır. Yüzey tabakasından ayrıca bir tabaka bulunmakta bu özelliği sayesinde de daha uzun sürelerde performans sergilemektedir. Yüzey tasarımı olarak avantaj sağlarken performansı da yükseltmektedir. Yüzeyindeki bu sistemi ile fark yaratmakta ve bir adım öne çıkmaktadır. Dış yüzey sistemi ile farklı bir etiket özelliği taşımaktadır. 
 
Etiket Türleri

Termal etiket  ömrü yaklaşık olarak 6 ay gibi bir süre olarak belirtilmiştir. Yani ömrü laminelerden daha düşüktür. Termaller de kullanışlı olmakta ve endüstriyel alanlarda tercih edilmektedir. Isı sistemleri uzak tutularak kullanım süresi artırılmaktadır. Kendi alanında da birçok çeşitlere ayrılarak kullanılmaktadır. Kullanım alanları çok geniş bir yelpaze sunmaktadır. Top ve Eco sistemi ile termal etiket türleri bulunmakta özellik ve kapsam alanında da farklılıklar göstermektedir. Top etiketler daha dayanıklıdır. Bundan dolayı da maliyeti biraz daha fazla olmaktadır. Lamineler özellikle gıda sanayi sektörlerinde kullanılırken, top etiketler de daha fazla alana yayılarak kullanılmakta pek çok avantaj sağlamaktadır. Birçok alanda kullanım özelliği sağlamakta göz önünde tutulmaktadır.
 
Termal etiketlerden olan eco etiketi de ribonsuz olan etiketlerdendir. Ribon kaynağı olmadığı için maliyet en alt seviyelerdedir. Hızlı ve çabuk bir tüketim alanları ile tercih edildiğinde daha maliyetsiz olmaktadır. Termal etiketler alanında kullanışlı bir etiket türüdür. Sizde baskı maliyetlerini en aza indirmek, aynı zamanda avantajlı ve kaliteli baskılar düşüyorsanız tam da size göredir. Termal ve lamine etiketler genellikle endüstriyel alanlarda da kullanılmakta ve etki alanları yaratmaktadır. Uzun süreli kullanımlar ile kaliteli baskılar ortaya çıkarmaktadır. Lamine etiketler sayesinde de etkileri yüksek ve daha kalıcı baskılar üretilmektedir. 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !