Cildin ve Fondötenin Arasında Sınırları Kaldır!

0
True Match Fondöten, geliştirilmiş yeni formülü ile makyajda yepyeni bir devir başlatıyor: CİLDE BAKIM YAPAN MAKYAJ TRENDİ (SKINIFICATION)

Güçlü, kendine güvenen ve hayattaki #SınırlarıKaldır’an kadınların tercihi L’Oréal Paris True Match Fondöten; arttırılan nemlendirici oranına ve güçlü içeriklere sahip yeni formülü sayesinde, makyajlı ya da makyajsız tüm kadınların cildiyle mutlu hissetmesini sağlayacak şekilde geliştirildi. True Match Fondöten; cilt kalitesinin görünümünde iyileşme sağlayarak, teniniz ve fondöteniniz arasında sınırları kaldırarak zamanın ötesinde yeniliği ile sağlıklı ve mükemmel bir cilt görünüm sunuyor.

Gliserin, E vitamini ve B5 vitamini ile daha pürüzsüz, yumuşak ve parlak bir cilt görünümü sağlayan True Match Fondöten, ayrıca Hyaluronik Asit içeriği, 30 farklı renk seçeneği ile 2* haftada cilt görünümünü iyileştirerek sağlıklı ve mükemmel bir görünüm vaad ediyor.

Cildine iyi gelecek, sana iyi hissettiren formül:

Hyaluronik asit, E Vitamini, Gliserin ve antioksidan gibi içeriklerle zenginleştirilen True Match Fondöten formülü; 90 bilim insanı tarafından test edilerek onaylandı. Makyaj artistleri ve tüketicilerin de dahil edildiği ürün geliştirme süreci sonunda True Match Fondöten’in cilt bakım etkili olduğu kanıtlandı.

2 haftada* cilt kalitesini geliştiren antioksidan içeriği, ciltle fondötenin arasındaki sınırları kaldırarak cildine iyi geliyor. Fondötene olan bakış açını değiştirmeye hazır mısın?

Farklı kadınlara hitap eden 30 farklı ton seçeneği:

True Match Fondöten; 30 farklı tonuyla farklı hikayeleri olan tüm kadınları kucaklıyor. Dermatolojik kontrol altında yürütülen testler sonucu hassas ciltlere bile uygun olduğu kanıtlanan geliştirilmiş formül, tüm kadınların kullanabileceği bir fondöten haline getirildi.

Seni olduğun gibi yansıtan cildinle birebir uyum sağlayan bir True Match mutlaka var! Şimdi sen de tonunu bul, sınırları kaldır!

*Kozmetoklinik test, 42 kadın

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe