Epson Tm-C3500 Renkli Barkod Yazıcı

0
Epson Tm-C3500 Renkli Barkod Yazıcı
Günümüzde özellikle sanayi ve perakende sektöründe sıklıkla kullanılan barkod yazıcıları kullanıldıkları alana göre çeşitleri ve türleri bulunmaktadır. www.ribonburada.com sitesi içerisinde yer alan tüm ürünlerin detay ve kullanım alanları ayrıntılı olarak belirtilmektedir.
 
 Renkli Barkod Yazıcıları Neden Kullanılmaktadır?
 
 Barkod basmak ve dolayısıyla ara envanter ve yıl sonu stok sayımının sağlıklı olabilmesi için barkod yazıcıları kullanılmaktadır. Barkodlar en çok perakende sektöründe sıklıkla değişkenlik göstermektedir. Özellikle sık fiyat değişimleri sebebiyle ürün koduna göre etiket değişimleri ve yeni fiyatların güncellenmesi için barkod yazıcıları kullanılmaktadır.
 
 Bir Barkod Yazıcısında Bulunması Gereken Özellikler Nelerdir?
 
 - Bir barkod yazıcısında en önemli özellik baskı çözünürlüğü iyi olmalıdır. 
 - Renkli basım yapması barkod yazıcısı için önemli bir konudur.
 - Fiyat fayda analizine uygun yazıcılar seçilmelidir.
 - Rulo etiket basımlarını yüksek basım kalitesinde gerçekleştirmelidir.
 - 720x360 baskı çözünürlüğü ile full renkli etiket basımı yapmalıdır.
 
 Tüm bu özellikleri kapsayan ve piyasa fiyatına göre en iyi cihaz Epson c3500 ürünüdür. Sağlam ve kaliteli baskısı ile uzun vadede rahatlıkla kullanılacak bir barkod yazıcısıdır. detayları ve fiyat bilgisi konusunda www.ribonburada.com web adresinden ulaşılması mümkün olacaktır.
 
 Epson TM-C3500 Barkod Yazıcı Özellikleri Nelerdir?
 
 Epson marka teknoloji dünyasında kaliteli markalar arasında yer almaktadır. Epson markasının barkod yazıcı modeli olan tm-c3500 sıklıkla tercih edilen ve fiyat skalası makul cihazlar arasında yer almaktadır. Epson TM-c3500 model özelliklerine detaylarıyla bakılacak olursa;
 
 - LCD ekrana sahiptir
 - Taşınabilir özelliği mevcuttur
 - USB girişi mevcuttur
 - Kullanım tipi masaüstü olarak dizayn edilmiştir.
 - 103mm/sn. baskı hızı mevcuttur.
 - Baskı genişliği 104 mm
 - 360 DPİ ise baskı çözünürlüğü olarak tanımlanmıştır.
 
 Epson TM-c3500 Barkod yazıcı direkt termal baskı teknolojisi ile çalışmaktadır.
 
 Barkod Yazıcıları Sistemsel Bağlantı Özellikleri Nasıl Olmalıdır?
 
 Barkod yazıcıları kablolu bağlantı ve kablosuz bağlantı olmak üzere iki gruba ayrılmaktadır. Kablolu bağlantısı tercih edilmesi halinde tek kullanıcı varsa, ürün mevcut alanda ise, ürün yelpazesi geniş değilse, taşınabilir bir durum söz konusu değilse ve Bilgisayar sistemi kablolu bağlantıya uygun ise bu durumda Kablolu bağlantılı Barkod yazıcısı tercih edilebilir. 
 
 Kablosuz Renkli barkod yazıcı kullanım alanı biraz daha geniş çaplı olarak kabul edilmektedir. Çalışma alanı fazla ve ürün yelpazesi geniş ise merkez depo hariç farklı yerlerde depolar varsa ve taşınması gerekiyorsa, Bilgisayarların sistem donanımları kablosuz bağlantı için yeterli ise bu anlamda kablosuz barkod yazıcıları kullanılmalıdır.
 
 Barkod Yazıcı Satış Öncesi ve Sonrası Operasyonel Destek
 
 Barkod yazıcı ve özellikleri bakımından oldukça geniş yelpazede çeşitleri bulunmaktadır. Bu sebeple bir barkod yazıcısı almadan önce konusunda uzman www.ribonburada.com linkini tıklayarak iletişim menüsü altından operasyonel destek alma konusunda uzman satış ekibinden destek almak uygun olacaktır.
 
 Uzman satış ekibimiz nasıl bir barkod yazıcısına ihtiyaç duyduğunuza, bilgisayar ve donanım özelliklerinize göre, hangi sektör için kullanılacağını merkez işyeri dışında şubeler var mı ve şubeler de barkod yazıcısı kullanacak mı? Kullanılacak ribon etiket türleri, hangi sıklıkta barkod basımı yapılacak gibi sorulara verilecek olan yanıtlar ışığında doğru barkod yazıcısı konusunda yardımcı olacaklardır.
 
 Satış sonrası kurulum aşamasında yine www.ribonburada.com web sitesi üzerinden yapılacak alışveriş sonrasında uzman kurulum ekibi gelerek ilk kurulumu gerçekleştirecek kısa bir kullanım eğitimi kullanıcıya verecektir.
 
 Satış öncesi ve sonra oluşabilecek soru ve sorunlara karşılık veya herhangi bir teknik aksaklık söz konusu olması halinde www.ribonburada.com olarak uzman ve profesyonel ekip her zaman yardımcı olacak ve en kısa süre içerisinde müşteri memnuniyetini sağlayacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !