Secretumac Komplex Gençlik ve Güzellik Serumu

0
Secretumac Komplex Gençlik ve Güzellik Serumu
Hızlı,etkili ve kalıcı sonuçlarıyla , kullanıcıların %96'sı tarafından tavsiye edilen Secretumac Komplex Gençlik ve Güzellik Serumu,eşsiz formülüyle kırışıklık ve lekelerle savaşırken aynı zamanda kirpiklerinizde uzama ,kaşlarınızın dolgunlaşarak canlı gürünmesini ve cildinizin pürüssüz ve ışıltılı görünmesini sağlar. 

Etkili ,Hızlı Sonuç Alınacak Anti aging ve kırışıklıkları yok eden Secretumac Komplex Serum Rehberi 
Secretumac komplex serum , cildi gençleştirmeyi ve kırışıklıkları azaltmayı ,lekelerinizle etkin mücadele ederken kirpiklerinizi de uzatır.Cildinizin pürüssüz ve genç bir görünüme kavuşmasını sağlar.
En yeni güzellik trendini size açıklıyoruz ve serumun ne kadar  işe yaradığını ve ayrıca cildinizin gerçekten neye ihtiyacı olduğunu ortaya koyuyoruz.

Serum, çok yüksek konsantrasyonlarda aktif bileşen içeren nispeten ince kozmetik üründür. Her iki özellik de aktif bileşenlerin cilde özellikle iyi nüfuz etmesini sağlamalıdır. Yaşlanma karşıtı da dahil olmak üzere çeşitli amaçlar için serumlar varkullanılır. Özellikle yaşlanma karşıtı etkisiyle, cilt yenilenmesini ve kolajen üretimini artırır. Kollajen , diğer şeylerin yanı sıra bağ dokusunda bulunan ve orada nemi tutan bir proteindir. Yaşla birlikte, kolajen giderek daha fazla bozulur ve vücut artık onun kadarını üretemez. Bu da cildin sarkmasına neden olur.

Secretumac Komplex Gençlik ve Güzellik Serumu
Secretumac Komplex serum hangi bileşenleri içerir?
Taşıdığı bileşikler; H. perforatum çeşitli gruptan maddelerin yer aldığı kompleks fitokimyasal bir bileşim sergilemektedir. Bitkide %0,05 – 1 oranında uçucu yağ (α-pinen, karofilen limonen, mirsen ve sineol), %2-5 oranında flavonoller (hiperosid, kuersitrin, izokuersitrin, kuersitin ve rutin), biflavanlar (amentoflavon, biapigenin), %0,05-0,15 oranında naftodiantron türevleri (bunların %80-90’ı hiperisin ve psödohiperi- , protopsödohypericin, protohiperisindir), floroglusinoller (%4 oranına kadar hiperforin, adhiperforin), fenolik asidler (klorojenik asid, kafeik asid ve ferulik asid), steroller (β-sitosterol), vitaminler (C ve A vitaminleri), antrakinonlar, karotenoidler, karbolik asidler, ksantonlar, proantosiyanidinler, kumarin, bazı aminoasidler, tanen ve reçine bulunmaktadır. flavonoid bileşiklerinden bi-apigenin (0-35 ppm); floroglusinollerden hiperforin (45-370 ppm), adhiperforin (12-176 ppm) ve furohiperforin (0-13 ppm) içermektedir. Kararsız yapıları nedeniyle protohiperisin ve psödoprotohiperisin daha kararlı ürünler olan, hiperisin ve psödohiperisine dönüşürler.
yağ asitleri bileşimi; C16:0 Palmitik asit %7,5-20 C16:1 Palmitoleik asit %0,3-3,5 C18:0 Stearik asit %0,5-5 C18:1 Oleik asit %55-83 C18:2 Linoleik asit %3,5-21 C18:3 Linolenik asit <%1,0 

Secretumac Komplex Gençlik ve Güzellik Serumu
Anti Aging Serum Nasıl Kullanılır ?

Yüzünüzü ve ellerinizi iyice temizleyin.
Birkaç damla yaşlanma karşıtı serumu avuçlarınızın içine yayın ve yüzünüzün cildine bastırın. Alternatif olarak, serumdan bir damla çenenize, yanaklarınıza, burnunuza ve alnınıza damlatıp parmaklarınızla masaj yapabilirsiniz.
Serumu  30 dakika ile 6 saat bekletin.

Yaşlanma karşıtı serum: işe yarıyor mu?
Dr. Ökotest geçtiğimiz günlerde çeşitli yaşlanma karşıtı serumları inceledi . (Hem Secretumac hem de diğer  ürünler ) .Secretumac ile ilgili ortaya çıkan sonuçlar harika , ancak diğer serumlar cildi canlandıramıyorlar.Dr. Ökotest'e göre, aktif maddeler cilde nüfuz eder, ancak sadece üst tabakada (epidermis). Bununla birlikte, yaşlanma süreçleri esas olarak alttaki dermiste gerçekleşir. Secretumac Komplex serumun içerdiği aktif maddeler dermise ulaşabilecek şekilde formüle edilmişlerdir.

Şüpheli içeriklerden kaçınmak için sertifikalı doğal kozmetik ürünleri öneriyoruz .

Yaşlanma karşıtı serum: ihtiyacınız var mı?
Cildin yaşlanması ve kırışıklıklar oluşturması oldukça normaldir.
Etkileri bir yana, yaşlanma karşıtı bir seruma ihtiyacınız var mı? Reklamlar genellikle çeşitli ürünlerle yaşla mücadele edilmesi gerektiğini önerir. Cildin zamanla sarkması ve kırışıklıklar oluşturması tamamen doğaldır. Bir güzellik standardına uygun ürünler satın almamalısınız. Onları sadece gerçekten daha iyi hissetmeni sağlıyorsa satın al. Örneğin, cildiniz rahatsız edici derecede kuruysa, yaşlanma karşıtı bir serum yardımcı olabilir. Ancak normal nemlendirme bakımı da yeterlidir.

Secretumac Komplex Gençlik ve Güzellik Serumu
Serum kullanımı sonrası kalıcı güzellik için cildinizi nasıl korumalısınız ?
1-Alkol ve tütün cildi erken yaşlandırır.
2-Alkol ve tütün cildi erken yaşlandırır.
Ciltle düzgün bir şekilde ilgilenmek, yaşlanmayı geciktirici ürünlerden daha önemlidir. Bu ipuçlarıyla cildinizi bakım ürünleri olmadan da sağlıklı tutabilirsiniz:
3-Bol sebze ve meyvenin yanı sıra baklagiller, tam tahıllar ve bitkisel yağlar içeren dengeli bir diyet yapın. Cildinize ihtiyacı olan besinleri bu şekilde sağlarsınız. Bu makalede daha fazla bilgi edinin: Güzel cilt, saç ve tırnaklar için 8 yiyecek .
1a-Alkolden kaçının - cildi daha kirli hale getirir ve kırışıklık oluşumunu destekler.
2a-Tütün ayrıca cildinizi daha hızlı yaşlandırır.
4-Düzenli olarak güneş ışığına maruz kalmak vücudunuzun D vitamini üretmesi için önemlidir. Aynı zamanda UV ışığı cilde zarar verir , erken yaşlanmasına neden olur ve cilt kanserini teşvik eder. Bu yüzden cildinizi uzun süre güneş ışığına maruz bırakmamalısınız.
5-Yeterince uyumak cildinizin yenilenmesi için önemlidir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe