Kozmetik sektörünün sanal evren Metaverse'deki ilk mağazası Sinoz'dan...

0
Kozmetik sektörünün sanal evren Metaverse'deki ilk mağazası Sinoz'dan...
Dijitalleşmeyi ve teknolojiyi odağına alan, e-ticarette doğmuş bir Türk markası olarak Globalleşme yolunda önemli adımlar atan Sinoz,yeni yatırım alanı Metaverse'de müşterilerine alışveriş imkanı sunmaya hazırlanıyor.

Sinoz'unMetaverse çalışmaları hakkında bilgi veren markanın CEO'su Yasin Çörekçi, Metaverse mağazası ile  tüketicilerin evlerinden çıkmalarına gerek kalmadan, 360 derece mağaza deneyimi yaşayabileceklerini belirtti.Çörekçi,  "Sinoz Kozmetik olarak Metaverse’de ilk mağazamızı açmak için adımlarımızı attık. Teknolojiyi her zaman pazarlamanın odağına almış bir marka olarak bu gelişmeyi çok heyecan verici buluyoruz. Öncelikle meta evrene hızlıca adaptasyon sağlayan hedef kitlemizin kesişim datasını çalışıyoruz. Tabi bu arada meta altyapılarışirket teknolojilerimize ve operasyon süreçlerimize entegre edebilmek için dersimize iyi çalışıyoruz. 2 farklı zamanın aynı dili konuşabilmesi için değişimi anlayabilmek çok önemli" dedi.

Bu kapsamda öncelikle iletişim kanallarını meta adıma taşıyarak oradaki tüketicilere dokunmaya ve meta deneyimler yaşatmaya hazırlandıklarını belirten Çörekçi,"ürün çeşitliliğimizden, satın alma deneyimlerine kadar neredeyse markamız ve ürünlerimizle dokunabileceğimiz tüm süreçlerde yaratıcı ve sonrasında tekrar tercih edilebilirliğimizi artıracak heyecan verici işler yapmayı hedefliyoruz" dedi.Dijitalleşmenin her alanda öneminin arttığını belirten Çörekçi, alışveriş alışkanlıklarına farklı bir boyut kazandıracak olan bu yeni dünyayı iyi kavramak gerektiğini belirtti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe