Danla Bilic aşık oldu...

0
Danla Bilic Aşık Oldu...


Garnier C Vitamini* Serum ile Cildinin Parlaklığına! Sevilen sosyal medya fenomeni Danla Bilic, yeni aşkını ilk kez açıkladı. 

Son dönemde parlak cildi ile dikkat çeken Bilic, sırrının Garnier C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum olduğunu söyledi. 

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic yeni aşkını açıkladı. Sevilen isim, parlak cildinin sırrının  Garnier C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum olduğunu söyledi.

C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum’un, cilt bakım rutininin olmazsa olmazı olduğunu ifade eden Bilic, “Onunla cildimin parlaklığına aşık oldum. Sabah akşam birlikteyiz. Günde iki kez temiz cildime uyguluyorum. Koyu leke görünümünü azaltması ve içeriğinde C vitamininin yer alması en sevdiğim özellikleri.” dedi.

Danla Bilic’in kısa sürede vazgeçilmezi haline gelen Garnier C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum, toplamda %3,5 oranındaki Niasinamid, C Vitamini* ve Salisilik Asit içeriyor. Garnier C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum, parlak ve aydınlık bir cilt sağlarken 6 günde koyu leke görünümünü azaltıyor**. C Vitamini* Serum  parlaklık verici özellikleriyle bilinen limon özü içeriyor! Güzel bir cilt, parlak bir cilt diyenler; Garnier C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum’a Danla Bilic gibi aşık olacak!

*C vitamini türevi
**Klinik test, 74 kişi, leke görünümü üzerinde ortalama sonuçlar. Sonuçlar değişiklik gösterebilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !