İstanbul Düğün Otelleri

0

İstanbul Düğün Otelleri

İstanbul düğün otelleri, birçok çiftin en özel günlerini sevdikleri ile birlikte kutlamak için tercih ettikleri bir alternatif. Düğün zamanı çiftlerin karar vermesi gereken birçok konu bulunuyor, bu konuların başında ise düğün mekanı geliyor. Bu nedenle otel düğünü konseptini sizler için araştırdık. İstanbul düğün otelleri piyasasındaki fiyatları ve otellerin sundukları paketleri merak edenler, buraya! 

Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası bölgelerinde; Sarıyer, Beşiktaş, Kadıköy gibi farklı semtlerde çok sayıda otel yer alıyor. Her bir otel ise farklı konseptler ve hizmet paketleri sunuyor. Düğün mekanının sahip olduğu konsept; gelinlik, düğün arabası ve mekan süsleme gibi çok sayıda faktöre etki ediyor, bu nedenle çiftler mekan seçimini yaparken kararsızlık yaşayabiliyor. DüğünYardımcısı.com sitesi aracılığıyla düğün planlama sürecinde ihtiyaç duyduğunuz her şeyi ayrıntılı bir biçimde inceleyebilir, bu sayede düğün gününüz için en doğru maliyet hesabını ve planlamayı yaparak kararınızı verebilirsiniz.


İstanbul Düğün Otelleri Fiyatları ve Hizmetleri

Düğün gününüzde stresten uzak bir biçimde konforu yaşamanız için, İstanbul ilinde yer alan düğün otellerinin sundukları hizmetleri önceden tanımak oldukça önemli. Bu nedenle düğün mekanı tercihi yapmadan önce seçmeyi düşündüğünüz mekanın sunduğu hizmetleri bilmeniz avantajınıza olacaktır. DüğünYardımcısı.com sitesinden İstanbul ili kategorisinde yer alan otelde düğün mekanları arasında kıyaslama yapabilir ve sizin için en doğru olanı tercih edebilirsiniz.

Avrupa Yakası bölgesinde yer alan düğün otellerinin çoğu Beşiktaş ilçesinde yer alıyor ve bu bölge, düğün sezonunda oldukça popüler bir hale geliyor. İstanbul düğün otellerinin sundukları hizmetler ise genellikle açık ya da kapalı mekanlara göre değişiklik gösteriyor.


Avrupa Yakası

Avrupa Yakası bölgesinde otelde düğün için popüler semtler arasında Bakırköy, Avcılar, Fatih ve Büyükçekmece gibi yerler bulunuyor. Mekanların fiyatları ise ortalama olarak kişi başı 50 TL’den başlıyor. Bölgede yer alan mekanların maliyetleri oldukça uygun olmasıyla göz çarpıyor. Düğün için Avrupa Yakası bölgesini tercih edebilir, bu sayede hayalini kurduğunuz en özel gününüzü minimum harcama ile organize edebilirsiniz.

Avrupa Yakası’nda yer alan İstanbul düğün otellerinin fiyatlarını ve hizmetlerini öğrenmek için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilirsiniz. İstanbul ilinde gerçekleştirilecek olan otelde düğün organizasyonları hem kış hem de yaz aylarında rahatlıkla yapılabilir. Bu sayede mükemmel bir düğün yapmak için kendinizi tarih açısından sınırlandırmanıza gerek kalmaz.


İstanbul Düğün Otelleri

Hilton İstanbul Maslak

Hilton İstanbul Maslak, otelde düğün yapmak isteyen çiftlerin sıklıkla tercih ettiği bir mekandır. Otelin sunduğu 1500 kişilik kapalı davet alanı kapasitesi ile kalabalık bir düğün organize edebilirsiniz. Hilton İstanbul, düğün otelleri arasında 5 yıldızlı olması nedeniyle 500 kişilik otopark ve 500 kişilik konaklama imkanı da sunuyor. Kendiniz ve misafirleriniz için konaklama hizmetlerinden yararlanmanız, maliyetleri artırabiliyor.

Mekanın fiyatları hafta içi ve hafta sonu olarak ikiye ayrılmaktadır. Yemekli düğün davetleri hafta içi kişi başı 300 TL’den, hafta sonu ise 350 TL’den başlıyor. Siz de dugunyardimcisi.com’u ziyaret ederek, siteye özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanabilir, bu sayede düğün maliyetlerinizi en aza indirerek, en özel gününüzü rüya tadında yaşayabilirsiniz.


Pullman Hotel İstanbul

Pullman Hotel İstanbul, otelde düğün gerçekleştirmek isteyen çiftler tarafından tercih ediliyor. Mekanda, bir veya iki ay önceden sağlanan rezervasyonlar ile düğün, kına gecesi, nişan gibi birçok farklı organizasyon düzenleyebilirsiniz. Pullman Hotel hizmet paketleri başlangıç fiyatları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Pullman Hotel, konsept ve tema geliştirme hizmetleri sayesinde farklı ve en iyi organizasyonları sizlere sunuyor. İstanbul otelde düğün hizmetleri sunan markalar arasından seçim yapmadan önce DüğünYardımcısı.com’u ziyaret ederek siteye özel kampanyaları ve indirimleri inceleyebilir, bu sayede çok maliyetli olan düğün planlama sürecinde bütçeniz için akıllı bir seçim gerçekleştirebilirsiniz.


Akgün Hotel

Maliyetleri açısından uygun fiyat avantajları sunan Akgün Hotel’i yemekli veya kokteyl organizasyonlar için tercih edebilirsiniz. Otelin sunduğu hizmet paketleri ve fiyatlarına ulaşmak ve teklif almak için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilir, “Teklif Al” butonu aracılığıyla ücretsiz teklif alabilirsiniz.

İstanbul ilinde otelde düğün organizasyonlarınız için tercih edebileceğiniz Akgün Hotel’de fiyatlar hafta içi ve hafta sonu olarak ikiye ayrılıyor. Yemekli organizasyonlar hafta içi kişi başı 80 TL’den başlarken, hafta sonu 100 TL’ye kadar çıkıyor. Bu ücretler, kokteyl organizasyonlarda hafta içi kişi başı 50 TL’den başlarken hafta sonu ise 80 TL’yi görüyor.


Park Dedeman Hotel Levent

İstanbul, Avrupa Yakası bölgesinde yer alan ve otelde düğün organizasyonu yapabileceğiniz mekanlardan biri olan Park Dedeman Hotel, Levent semtinde yer alıyor. Yemekli ve kokteyl şeklinde organizasyonlar düzenleyebileceğiniz İstanbul düğün otellerinden biri olan Pak Dedeman Hotel’de düğün maliyetleri, ortalamanın biraz üstünde olarak göze çarpıyor.

Otelde düğün organizasyonu yapabileceğiniz Park Dedeman Hotel’de fiyatlar, hafta içi ve hafta sonu olarak farklılık gösteriyor. Yemekli davetler ve kokteyller hafta içi kişi başı 150 TL’den, hafta sonu ise 200 TL’den başlıyor. Park Dedeman Hotel fiyatlarını detaylı öğrenmek ve güncel fiyat teklifi almak için DüğünYardımcısı.com danışmanlık servisini arayabilir ya da fiyat teklif formunu doldurabilirsiniz.


Swissotel the Bosphorus

İstanbul otelde düğün denilince akla ilk gelen mekanlardan biri Swissotel the Bosphorus. Avrupa Yakası bölgesinde Beşiktaş semtinde yer alan Swissotel’in eşsiz konseptleri ve mükemmel temaları ile birlikte rüya gibi bir düğün organize edebilirsiniz. Mekanın kişi başı fiyatları, yemekli düğün için hafta içi 300 TL’den, hafta sonu 400 TL’den; kokteyl fiyatları ise hafta içi 200 TL’den, hafta sonu 300 TL’den başlıyor.

Beşiktaş semtinde bulunan İstanbul düğün otellerinden biri olan Swissotel the Bosphorus, açık ve kapalı olmak üzere iki davet alanı ile 1000 kişilik kapasiteye sahiptir. Aynı zamanda 750 kişilik otoparka sahip olan otel ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilir, en güncel fiyatlar için teklif alabilirsiniz.


Sürmeli Hotel

Sürmeli Hotel, Beşiktaş semtinde bulunan İstanbul düğün otellerinden biridir. Otelde yapılacak olan organizasyon maliyetleri için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilir, bu sayede en avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. İstanbul ilinde otelde düğün organizasyonu düzenlemek isteyen gelin ve damat adayları için 400 kişilik kapalı alan kapasitesi bulunan mekan ayrıca 250 araçlık otoparka sahiptir.

Beşiktaş semtinde yer alan Sürmeli Hotel’in kişi başı fiyatları, yemekli organizasyonlar için hafta içi 150 TL’den, hafta sonu 200 TL’den başlıyor. Kokteyl başlangıç fiyatları ise hafta içi 150 TL’yi, hafta sonu 200 TL’yi görüyor.


İstanbul Düğün Otelleri


Anadolu Yakası

İstanbul ilindeki otelde düğün organizasyonlarınızı Anadolu Yakası bölgesinde yer alan otellerde de hayalinizdeki gibi gerçekleştirebilirsiniz. Anadolu Yakası bölgesinde yer alan Pendik, Beykoz ve Üsküdar gibi ilçeler, İstanbul otelde düğün organizasyonu denildiğinde akla gelen ilk yerlerdir.

İstanbul ilinde otelde düğün organizasyonu yapmak isteyen gelin ve damat adayları için Anadolu Yakası’nda yer alan mekanların ortalama fiyatları ise kişi başı 30 TL’den başlıyor. Anadolu Yakası’nda Kartal semtinde yer alan Titanic Hotel, İstanbul düğün otelleri arasında en popüler olanlardan biridir. DüğünYardımcısı.com sitesini ziyaret ederek hayalinizdeki oteli bulabilirsiniz. Aynı zamanda Anadolu Yakası’nda yer alan “En iyi davet mekanları hangileri?”, “Düğün mekanlarının paket fiyatları ve organizasyon maliyetleri ne kadardır?” gibi soruların cevaplarına da web sitesinden ulaşabilirsiniz.


Dedeman Bostancı İstanbul

Dedeman Bostancı, Anadolu Yakası’nda yer alan İstanbul otelde düğün mekanları arasında oldukça popüler olanlardan biridir. Farklı düğün paketleri bulunan otel, 500 kişilik açık ve 250 kişilik kapalı davet alanına sahiptir. Ayrıca Dedeman Bostancı, 500 kişilik konaklama ve otopark imkanı sunuyor. DüğünYardımcısı.com sitesinde İstanbul düğün otelleri arasında bulunan Dedeman Bostancı’nın organizasyon paket fiyatlarına ve maliyetlerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede organizasyon planlama sürecinizde detaylı bilgiler edinerek, düğün gününüz için en doğru seçimleri yapabilirsiniz.


Cevahir Hotel İstanbul Asia

Anadolu Yakası’nda yer alan ve popüler İstanbul düğün otellerinden biri olan Cevahir Hotel, kapalı ve açık davet alanı imkanı ile sizlere rüya gibi bir düğün konsepti sunuyor. Mekanın, 300 kişilik kapalı ve 750 kişilik kır bahçesi alanı sayesinde farklı konseptlerde düğün organizasyonu yapabilirsiniz.

İstanbul ilinde otelde düğün organizasyonu düzenleyebileceğiniz mekanın yemekli ve kokteyl fiyatları hafta içi ve hafta sonu olarak ikiye ayrılıyor. Otelin kişi başı fiyatları, hafta içi yemekli organizasyonlarda 150 TL’den, hafta sonu ise 200 TL’den başlıyor. DüğünYardımcısı.com, gelin ve damat adayları için en uygun düğün paketleri ve maliyetleri hakkında bilgiler sunuyor. Siz de siteyi inceleyerek düğün sürecinde ihtiyaç duyduğunuz her şey hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.


Saklıköy Country Hotel

Saklıköy Country Hotel, Anadolu Yakası’nda yer alan ve sıkça tercih edilen İstanbul düğün otellerinden biridir. Yemekli veya kokteyl seçenekleri ile hizmet sunan mekan; catering, dekorasyon, masa süsleme, fotoğraf ve video çekimi gibi olanakları da sunuyor.

İstanbul otelde düğün organizasyonlarının maliyetleri, satın alınan hizmet paketine göre farklılık gösteriyor. Saklıköy Country Hotel; 500’er kişilik açık ve kapalı davet alanlarının yanı sıra 400 kişilik kır bahçesi alanına sahiptir. Otelde, yemekli düğün organizasyonu kişi başı hafta içi 300 TL’den, hafta sonu ise 400 TL’den başlayan fiyatlarla göze çarpıyor.


Sözbir Hotel

İstanbul, Anadolu Yakası bölgesinde yer alan Sözbir Hotel, otelde düğün gerçekleştirmek isteyen çiftlerin tercih ettiği mekanlardan biridir. Otelde, yemekli davet fiyatları kişi başı hafta içi 300 TL, hafta sonu ise 400 TL’den başlarken kokteyl fiyatları ise hafta içi kişi başı 200 TL’den, hafta sonu ise 300 TL’den başlıyor.

İstanbul düğün otellerinin; organizasyon maliyetleri, hizmet paketleri ve merak ettiğiniz diğer tüm bilgilere ulaşmak için DüğünYardımcısı.com’u ziyaret edebilirsiniz. Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası’nda yer alan Beşiktaş, Pendik, Maslak gibi popüler semtlerdeki butik ve zincir İstanbul düğün otellerine kolayca ulaşabilir, bu sayede çok sayıda seçenek arasından karşılaştırma yaparak en doğru kararı verebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !