Hazır olun, yeni bir bahar geliyor

0
Hazır olun, yeni bir bahar geliyor

2021 baharına her zamankinden daha büyük bir heyecanla girdik. 

Bahar trendleri ile ilgili tüyolar veren Türkiye’nin en büyük kozmetik üreticilerinden Giz Kozmetik’in Makyaj Artistleri: “Bu bahara çok daha renkli gireceğiz, çiçek gibi açmaya, enerjinizi yükseltmeye hazır olun. Pandeminin bütün etkilerine inat, baharda ışıl ışıl parlayın.” şeklinde konuştu. 

Normalleşme adımlarının atıldığı bu günlerde, makyaj trendleri de kendini göstermeye başladı. Baharın ışıltılar ve renklerle dolu olduğunu söyleyen Giz Kozmetik Makyaj Artistleri: “Yok gibi makyajların bu bahar rafa kalkmasını bekliyoruz. Tıpkı 60’ların modasında olduğu gibi yoğun renkli göz makyajlarına hazır olun.” dedi.

MASKE MAKYAJINIZI BOZMASIN

Makyajlı yüzünüzdeki maske kullanımına özel ipuçları paylaşan Giz Kozmetik Makyaj Artistleri: “Bahar aylarında kalıp gibi duran fondötenler çok tercih edilmemelidir. Maske kullanımının etkisiyle, eriyen ve etrafa bulaşan ürünler yapay bir görünüme sebebiyet verebiliyor. Bu yapıdaki fondötenler yerine BB kremler ve hafif kapatıcılık sağlayan ürünler seçebilirsiniz. Isabelle Dupont Prime’n Perfect Smoothing Make Up Base Oil Free makyaj bazını sürdükten sonra, doğal görünümlü ve kolajen içerikli Isabelle Dupont Collagen BB Cream kullanımı sonrası maskeler makyajınızın bütünlüğünü bozmaz ve bakımlı görünümünüzü korumuş olursunuz.” dedi. 

PEMBE YANAKLAR

Pembe renginin ciltte sağlığın, yanaklarda ise masumiyetin simgesi olduğunu söyleyen Makyaj Artistleri: “Pembe allıklarınızı bahar ayında yanınızdan ayırmayın. 2021 baharında sıkça kullanılacak. Pembe yanak görünümü ile enerjinizi yükseltebilirsiniz. Isabelle Dupont Masterstick Lip & Cheek Blush doğal ve sağlıklı görünen pembe yanaklar elde etmenizi sağlayacak.” ifadelerini kullandı. 

KORKUSUZCA PARLAYIN!

Parlamaktan korkmamak gerektiğini söyleyen Giz Kozmetik Makyaj Artistleri: “Aydınlık ve ışıltılı görünümün kahramanları highlighterlar, bu dönem en çok kullanacağımız ürünler arasında. Bu ışıl ışıl trendi yakalamak isteyenler, İsabelle Dupont Prime'n Glow Liquid Highlighter’ı elmacık kemiği, burun, dudak üstü ve kaş altı gibi noktalara uygulayabilirler.” diye konuştu.

IŞILTILI VE SAĞLIKLI DUDAKLAR

Dudak makyajına da özellikle dikkat çeken Giz Kozmetik Makyaj Artistleri, şu açıklamaları yaptı: “Maskeler dudakları gizlese de bakımlı ve parlak dudaklar bahar aylarında trend olmaya devam edecek. Cilt tonunuza uygun renklerde tercih edeceğiniz ıslak pigmentler, trendi yakalamanızda en büyük yardımcınız olacak. Isabelle Dupont Dramatic Shine sayesinde arzu edilen sağlıklı ve bir o kadar bakımlı dudaklara ulaşabilirsiniz.”

BÜYÜK VE RENKLİ GÖZLER

Belirgin göz makyajı, hacimli kirpikler ve kalkık kaşlar için de önerilerde bulunan Giz Kozmetik Makyaj Artistleri, şunları söyledi: “Bu baharın trendini tamamen yüzünüze yansıtmak için göz makyajınıza, kaşlarınızı yukarı doğru tarayarak ve sabitleyerek başlayabilirsiniz. Bu aşamada Isabelle Dupont Eyebrow Mascara kaşlarınızda gün boyu kalıcılık sağlayacaktır. Far aşamasına geldiğinizde bu baharın modasının, belirgin renkli göz makyajları olduğunu unutmayın.  Bu çarpıcı görünümü elde etmek için Isabelle Dupont’un Multi - Use Shimmer Loose Pigments ürününden faydalanabilirsiniz. Göz makyajınızı Reformist Mascara ile tamamlamayabilir ve kirpiklerinizin hacmini gün boyu koruyabilirsiniz.”



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe