Etkili güneş bakımının olmazsa olmazları

0

Yazın ve tatilin son günlerini ister plajda ister şehirde yaşayanlar için Sinoz güneş ürünleri birebir…

Yaz ayları, cildinizi güneşin etkilerinden korumak için ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönem. Güneşin sebep olacağı yaşlanma, kırışıklık ve kuruma gibi etkileriönlemek için güneşe çıkmadan önce önlem almak gerekiyor. Güneş kreminden leke kremine ve yaz çantasına kadar birçok ürünü bir arada bulabileceğiniz, cildinizi yaz sıcaklarından koruyacak tüm ürünler ise sürpriz fırsatlarla Sinoz'da...


Etkili güneş bakımının olmazsa olmazları

 

Etkili güneş bakımının olmazsa olmazları

 

Güneşin olumsuz etkilerinden korunmak için her cilt tonunun bakımı ve koruması farklı oluyor. Sinoz güneş bakım ürünleri, farklı cilt tipi ve tonunun arzu ettiği bakımı gerçekleştiriyor. 30 faktörden 50 faktöre, yağlı ciltlerden kuru ciltlere ve bronzlaşmak isteyenlere özel her ürün SİNOZ’da…


 

-Sinoz Yaz Çantası; Hem şehirde hem de plajda,yazın ihtiyacın olan tüm ürünleri rahatlıkla taşıyabileceğin konforda,  hasır örme kulplu,  oldukça şık ve kullanışlı olan Sinoz Yaz Çantası vazgeçilmez yardımcın olmaya aday.


 

-Sinoz Leke Karşıtı Güneş Kremi 50SPF+: Yaz aylarında cilt ekstra özen ister. Güneşin zararlı ışınları cildi yıpratır, yaşlanmayı hızlandırır. Güneş ışınlarının oluşturabileceği cilt lekelerine karşı etkili koruma sağlayanSinoz Leke Karşıtı Güneş Kremi 50spf+yaz çantasının joker ürünlerinden.


 

-Sinoz Plaj Paketi;Sinoz Güneş Koruyucu Sprey Süt 50 SPF+ ve Sinoz Bronzlaştırıcı Sprey Güneş Yağı 15SPF içeren yaza özel bu paket, cildinizi güneşten korurken içerdiği E vitamini ile cilt için gerekli nemi vererek ipeksi bir görünüm sağlar.


Sinoz Yağlı Ciltler için Güneş Kremi 50SPF+, siz güneşin keyfini yaşarken cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı koruma altına alır. Güneş ışınlarının ciltte sebep olduğu lekelenmeleri, güneş yanıkları ve yaşlanma belirtileri gibi cilt problemlerini önlemek için yağlı cilt tiplerine özel geliştirilen Sinoz Yağlı Ciltler için Güneş Kremi, sebum dengesini etkilemeden cildin mat görünmesine yardımcı olur. Yüksek güneş koruma faktörü ve suya dayanıklı özelliği ile denizin ve havuzun keyfini doya doya yaşamanızı sağlar.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !