Gün boyu “nemi” mıknatıs gibi cilde çekme etkisi!

0

Gün boyu “nemi” mıknatıs gibi cilde çekme etkisi!

Göz çevrinizi de cildiniz gibi yüksek nem dünyasına daldırmaya hazır mısınız? Kalsiyum yönünden zengin formülüyle cildi hızla onaran L’Occitane Aqua Reotier serisi, sihirli Reotier suyu içeren yeni göz çevresi jeli ile karşınızda!

Göz çevresine canlılık ve tazelik katan bu göz jeli, koyu halkaları, şişkinlikleri azaltıyor ve her gün yok olmasını dilediğimiz ince çizgileri gevşetiyor. Gözlerin hızlıca genç, canlı ve çok daha tazelenmiş hissetmesini sağlıyor.


Soğuk yağmur suları ile harmanlanmış, kalsiyum ve magnezyum içeren Reotier kaynak suyu içermesi nedeniyle ciltte nemi 24 saatin üzerinde hapsetme yeteneğine sahip ve dünyada adeta kendi fan kitlesini yaratan seri, göz çevresinin de vazgeçilmezi olacak gibi.


Bilim adamları tarafından da onaylanan belgelere göre Reotier kaynağında suda bulunan kalsiyum, güçlü dünyada cilt bariyerinin ihtiyaç duyduğu nemin ana kaynağı.

Gün boyu “nemi” mıknatıs gibi cilde çekme etkisi!


Reotier kaynak suyu ile ciltte hızlı hidrasyon gücü


L’Occitane, 1976’da kuruluşundan beri Provence’ın güzellik mucizelerini tüm dünya ile paylaşıyor ve sürprizleriyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. L’Occitane, Alpler’in yuksek tepelerinde, şaşırtıcı kaya oluşumlarının arasında yer alan ve benzersiz mineraller içeren doğal su Aqua Reotier’i geçtiğimiz seneden bu yana içeriklerinde kullanıyor.


Reotier kaynağının suyu, mineral bakımından çok zengin. Fransız termal sularındaki kalsiyum’un 10 katı kadar kalsiyum konsantrasyonu içeriyor. Soğuk yağmur suları ile harmanlanmış, kalsiyum ve magnzeyum karışımı içeren bu eşsiz su kaynağı sağlıklı bir cilt için de gerekli olan tek şey.


L’occitane geçtiğimiz yıldan bu yana bu sihirli su kaynağını kulanan ilk marka ve bukaynaktan gelecek nesillerin de faydalanabilmesiiçin onu koruma altında tutuyor. Bölgedeki habitatın canlı kaydı oluşturuluyor ve bu haliyle kalabilmesi için yoğun bir çalışma yürütülüyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe