Kışkırtıcı Kirpiklerin ve Tırnakların Sırrı Doğallığında Saklı

0
Sağlıkla uzayan dolgun kirpikler, güçlü ve sağlıklı tırnaklar… Kişisel bakımımızda en çok önem verdiğimiz bu iki konuda Siveno doğalı seçmeye davet ediyor!

Kişisel bakımına önem veren ve fakat doğallıktan ödün vermeyenlerin vazgeçilmezi olan Siveno markası, kaş&kirpik ve tırnak bakımında da sevenlerini yalnız bırakmıyor. Gür kaşlara, uzun kirpiklere ve sağlıklı tırnaklara sahip olmanın tamamen bitkisel içeriklerle de mümkün olduğunu kanıtlayan Siveno, kullanımı oldukça kolay olan ve çantanızdan ayıramayacağınız iki ürünle farkını gösteriyor: Siveno Doğal Kaş Kirpik Serumu & Siveno Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı

Güçlü kaşlar, dolgun kirpikler…

Tamamen doğal ve bitkisel yağların muhteşem kombinasyonuyla üretilen Siveno Doğal Kaş&Kirpik Serumu içeriğindeki hint yağı sayesinde kaş ve kirpiklerin kalınlaşmasına ve daha hızlı büyümesine yardımcı oluyor. Susam yağı sayesinde ise kirpik ve kaşların dökülmeye karşı korunmasına destek oluyor. Cilt tarafından kolayca emilen ve yapışkanlık hissi bırakmayan argan yağı, zengin E Vitamini içermesi sayesinde kaşların canlı ve gür görünmesine yardımcı oluyor. Sabah ve akşam birer damla olmak üzere kaşınıza ya da kirpiğinize uygulayabileceğiniz serum, özel damlalığı ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

Göz alıcı ellerin ilk adımı: güçlü ve sağlıklı tırnaklar

Tırnakların kolay kırılmasından ve tırnak etrafındaki derinin kurumasından şikayetçi olanların imdadına koşan Siveno Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı, Omega7 açısından zengin yalancı iğde yağı tırnak çevresinin derinlemesine nemlendirip tırnakları beslerken, hint yağı tırnak büyümesine katkıda bulunuyor, tırnakları güçlendirerek kolay kırılmasını engelliyor. E vitamini açısından zengin olan badem yağı sayesinde tırnak yapısını güçlendirmesinin yanı sıra da yeşil mandalina, limon yağı, kakule yağı ve biberiye yağı sayesinde eşsiz kokusunu doğadan alıyor. 15 ml’lik kompakt ambalajıyla gün boyu çantalarınızda da kolaylıkla taşıma imkânı sunuyor.

Sırrı doğallığı

Gerçek anlamda bitkisel ürünler geliştiren Siveno, hiçbir ürününde sentetik koku ve boya, petrokimyasal, paraben, SLS ve sentetik köpürtücüler içermiyor. Ürünlerini doğada çözünebilen ve insan sağlığına zarar vermeyen gıda tipi ambalajlarda sunuyor. Üstelik diğer Siveno ürünlerinde olduğu gibi vegan içeriklerle üretilen bu harika ürün, hayvanlar üzerinde test edilmiyor, ürün geliştirme aşamasında kontrolleri hücre kültürü laboratuvarlarında gerçekleştiriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !