Koltuk altı kararmalarını gideren güzellik iksiri

0
Çevresel ve genetik faktörler, cilt hastalıkları gibi sebepler, koltuk altının kararmasına yol açabilir. 

Aşırı terleme, koltuk altı tüy alım işlemleri ve obezite gibi birçok nedenle koltuk altında kararmalar, lekeler oluşabilir. Dünyanın bir numaralı cilt bakım markası* NIVEA, kadınların bu ihtiyacına cevap vermek için benzersiz bir ‘güzellik iksiri’ yarattı.

Yeni NIVEA Deo Beauty Elixir, içeriğindeki değerli süt özleriyle koltuk altı kararmalarında etkili sonuç sağlıyor, 4 hafta düzenli kullanımla cildin doğal tonuna kavuşmasına yardımcı oluyor.

Doğadan ilham alan NIVEA Deo Beauty Elixir, değerli süt özleriyle vitaminleri bir araya getiriyor. Cildin nem dengesini korurken koltuk altı bölgesini pürüzsüzleştiriyor, güzelleştiriyor.

Koltuk altı kararması hakkında bilgi veren Dermatolog Şenay Sarıtaş, “Deriye rengini veren melanin adlı maddenin miktarının artması sonucu koltuk altında kararma veya lekeler ortaya çıkar. Hamilelik döneminde de kararmalar, lekeler oluşabilir. Ayrıca yanlış kullanılan kozmetik ürünler de benzer sorunlara neden olabilir.

Bazı bünyeler genetik olarak renk koyulaşmasına daha yatkındır. NIVEA laboratuvarlarında uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştirilen NIVEA Deo Beauty Elixir var olan koltuk altı kararmaları için yenilikçi bir çözüm sunuyor. Deodorantın içindeki kalsiyum, C ve E vitaminleri ile provitamin (B5), koltuk altında eşit bir cilt tonu sağlamaya yardımcı oluyor” diye konuşuyor.

NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh Waterlily, kalıcı kokusuyla uzun süren ferahlık sağlarken Sensitive Flower, hassas ciltlerde tahrişi onarmaya yardımcı oluyor. Dermatolojik olarak test edilen ve alkolsüz içeriğiyle hassas ciltlerin kullanımına uygun deodorantlar, 48 saat etkin koruma sağlıyor. Güzel görünen koltuk altları için günlük bakım rutininin vazgeçilmezi olmaya aday deodorantların sprey ve serum roll-on formları bulunuyor.

*Kaynak: Euromonitor International Limited; NIVEA ana marka, Vücut Bakım, Yüz Bakım ve El Bakım Kategorileri içinde; perakende ciro bazında, 2017; Türkiye: Temmuz 2018 - Temmuz 2019 yüz, el ve vücut bakım satış (değer) toplamı

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !