Cildinize düzenli bakım yapmanın şimdi tam zamanı!

0
Sağlıklı bir cildin sırrı, düzenli cilt bakımından geçiyor. CeraVe, dermatologlar* ile geliştirdiği kuru ciltlere yönelik nemlendirici ve temizleyicilerle kadınların rutin cilt bakımında en büyük yardımcısı oluyor.

Kendinize daha geniş bir süre ayırabileceğiniz bu dönemde cilt bakımınızı da rahatlıkla yapabilirsiniz. Her yaştan insana sunduğu cilt bakım ürünleriyle cildinize iyilik taşıyan CeraVe, nemlendirici ve temizleyicileriyle evde geçirdiğinizi süreci sizin için artıya çeviriyor.

CeraVe Nemlendirici Krem - Nemlendirici Losyon
Seramid ve hyalüronik asit içeriğe sahip CeraVe Nemlendirici Krem ve Nemlendirici Losyon, cildi nemlendiriyor ve koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. Çok fazlı yapıya sahip kontrollü salınım teknolojisi, her iki ürünün aktif bileşenlerinin uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlıyor, böylece nemlendirme etkisi gün boyu devam ediyor.

CeraVe Nemlendirici Yüz Kremi
3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit içeren formülüyle gün boyu cildi nemlendirirken cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. Parfüm içermeyen yapısı hassas ciltler için uygundur.

CeraVe Yüz Kremi GFK25
Seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit formülüyle gün boyu cildi nemlendiriyor aynı zamanda cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor. Zararlı güneş ışınlarına karşı koruma sağlıyor.

CeraVe Onarıcı El Kremi
Dermatologlar ile geliştirilen formülü cilt için gerekli 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriyor. Cildi nemlendirirken cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı oluyor.

CeraVe Yenileyen Ayak Kremi
İçeriğindeki cilt için gerekli seramidler, salisilik asit ve amonyum laktat formülüyle cildi ölü deriden arındırıyor, nemlendiriyor ve yatıştırıyor. Cildi yumuşatırken koruyucu bariyerin onarılmasına yardımcı oluyor.

CeraVe Nemlendiren Temizleyici
CeraVe Nemlendiren Temizleyici, cilt bariyerine zarar vermeden cildi derinlemesine ve nazikçe temizliyor, nemlendiriyor. 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriği sayesinde cildi fazla yağdan ve kirden arındırırken ilk kullanımdan itibaren ciltteki nem seviyesini artırıyor.

CeraVe Köpüren Temizleyici
Köpüren jel kıvamındaki formülü cilt için gerekli 3 temel seramid, niasinamid (Vitamin B3) ve hyalüronik asit içeren CeraVe Köpüren Temizleyici, cildin koruyucu bariyerine zarar vermeden cildi fazla yağdan arındırıyor ve temizliyor. Parfüm içermeyen formülü hassas ciltler için uygundur.

*Ürün, dermatologlar tarafından belirtilen bilgi ve ihtiyaçlar esas alınarak geliştirilmiştir.

**Ocak 2017 - Aralık 2017 tarihleri arasında, ABD’de faaliyet gösteren 1421 dermatoloğun katılımı ile gerçekleştirilen ProVoice Anket sonuçlarına göre; CeraVe, vücut nemlendiricisi kategorisinde ilgili dermatologlar tarafından en çok tavsiye edilen vücut nemlendiricisi olarak belirlenmiştir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !