Deodorant Seçerken Cilt Sağlınızdan Ödün Vermeyin

0
Metabolizmanın doğal bir sonucu olan terleme, kötü kokuları beraberinde getirebiliyor. Sebamed Deo, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü vesilesiyle terlemenin doğal bir süreç olduğuna ve zararlı kimyasallar içermeyen deodorant kullanımının önemine dikkat çekiyor.

Terlemek, vücudun ısısını dengelemek için ter bezleri vasıtasıyla sıvı üretmesi anlamına geliyor. Birçoğumuz bu durumdan hoşlanmasak da terlemenin bir çok önemli etkisi bulunuyor. Sebamed uzmanlığıyla geliştirilen Sebamed Deo, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü vesilesiyle terlemenin doğal bir süreç olduğuna ve alüminyumsuz deodorant kullanımının önemine dikkat çekiyor. Terleme, vücudumuzdaki zararlı toksinlerden kurtulmamızı sağlıyor. Üre, aşırı tuz, alkolü vücuttan atmanın yolu terlemeden geçiyor.

Bu saydığımız zararlı maddelerin günde yaklaşık yüzde 30’u terlemeyle vücuttan atılıyor. Ter bezlerinden bulunan bazı maddeler antibiyotik etkisi göstererek yaraların üzerindeki virüs ve bakterileri öldürüyor. Terleme ile sıvı ihtiyacının artmasına bağlı olarak su içmek böbrek taşlarından korunmaya yarıyor. Gözeneklerin açılmasını sağlayan terleme, cildin genç kalmasına da yardımcı oluyor.

Zararlı kimyasallar içermiyor

Terlemenin doğal bir süreç olduğu nasıl bir gerçekse kimi zaman kötü kokuları da beraberinde getirdiği de bir başka gerçek! Bu sorunun önüne geçmek için pekçok kişi parfüm, deodorant gibi çözümlere başvuruyor. Terlemenin olumsuz etkilerine karşı önlemler alırken bu ürünlerin zararlı kimyasallar içermemesine dikkat edilmesi gerekiyor.

Alüminyum, alkol, paraben ve boya içermeyen Sebamed Deo serisi, ter kokusuna karşı etkin koruma sağlarken aynı zamanda cilde bakım yapıyor. Sebamed Deo, kokuya neden olan bakterilerin çoğalmasını engellerken, pH 5.5 değeri ile cildin doğal koruyucu tabakasını güçlendiriyor. Etkinliği ve cilde uyumu klinik olarak test edilen Sebamed Deo serisi, gün boyunca güvenilir bir tazelik sunuyor. Ter bezlerinin fizyolojik işlevini engel olmayan bu Sebamed deodorantlar, kokuya neden olan bakterilerin çoğalmasını önleyerek kalıcı koruma sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !