İlkbahardaki saç dökülmelerini aminokeratin ile azaltın!

0
Morfose’un aminokeratinli Ossion serisi ile saçlarda bahar havası!

İlkbaharla birlikte yoğun olarak görülmeye başlayan saç dökülmesini azaltmanın ve yeni çıkan telleri güçlendirmenin yolu, saça keratin takviyesi yapmaktan geçiyor. Morfose Cosmetics’in aminokeratin ile formüle edilen Ossion serisinde yer alan ürünler, saçın derinlemesine temizliğinden şekillendirilmesine kadar uzanan tüm aşamalarda ekstra bakım sağlıyor.

Güneşi daha fazla görmeye başladığımız bahar mevsimi ile birlikte yaşadığımız hormonal değişiklikler saçlarımızın dökülmesine neden oluyor. Günde 200 tele kadar ulaşabilen dökülmeyi azaltmanın ve yeni çıkan saçları güçlendirmenin en etkili yöntemlerinden biri de saçın yüzde 65 ila 95’ini oluşturan keratin yönünden zengin saç bakım ürünleri.

Morfose Cosmetics’in keratin amino asit içeriğiyle formüle edilen Ossion serisi, saçın temizliğinden şekillendirilmesine kadar tüm aşamalarda özel bakım yaparak bahar aylarında saçları güçlendiriyor.

Pürüzsüz ve güçlü saçlar

Saç dökülmelerini en aza indiren Ossion Aminokeratin Şampuan derinlemesine temizlik sağlarken içeriğindeki özel bileşenler sayesinde saçların daha yumuşak, pürüzsüz ve güçlü olmasına yardımcı oluyor. Her saç tipine uygun tasarlanan Ossion Aminokeratin Saç Kremi ise saçın elastikiyetini artırarak kolayca taranmasını sağlıyor.

Durulanmayan bakım ürünleriyle göz alıcı parlaklık

Morfose’un aminokeratin bakımı saç yıkamayla sınırlı kalmıyor. Günlük kullanıma uygun Ossion Aminokeratin İki Fazlı Saç Kondisyoneri saçı ağırlaştırmadan uçuşmaları gideriyor ve göz alıcı parlaklık veriyor. Durulanmayan yoğun bakım ürünü Ossion Aminokeratin Saç Bakım Yağı aminokeratine ek olarak argan yağı içeriğiyle saçların E vitamini ihtiyacını karşılıyor.

Yıkamayla kolayca arınan Ossion Profesyonel Şekillendirici Mat Wax ise saçların zarar görmeden farklı tarzlarda şekillendirilmesine olanak tanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe