Ünlü isimlerin çatlaklarla mücadeledeki sırrı ortaya çıktı

0
TV yıldızı Kim Kardashian ve Sussex Düşesi Meghan Markle’ın bir ortak noktası olduğunu biliyor musunuz? 

Dünyada milyonlarca insanın yakından takip ettiği bu iki ünlü isim de vücutlarındaki çatlaklarıyla mücadele için dünyanın bir numaralı çatlak bakım ürünü Bio-Oil Cilt Bakım Yağı’nı kullanıyor.

Ünlü olup olmamamız fark etmez,hepimiz daha iyi görünmeyi arzu ederiz. Bazılarımız için bu sadece istek olarak kalsa da bazılarımız beslenmeden spora, kullandığımız ürünlerden özel bakımlara iyi görünmek için ciddi çaba sarf ederiz. Pek tabii ünlüler için bu iyi görünme durumu, sürekli göz önünde olunduğu için arzudan çok bir gereklilik halini alabiliyor. İşte bu isimlerden olan Sussex Düşesi Meghan Markle ve televizyon yıldızı Kim Kardashian da görünüşlerine büyük özen gösteriyor. Üstelik ikisi de iyi görünmek için aynı üründen yardım alıyor. Bu ürün dünyanın bir numaralı çatlak bakım ürünü Bio-Oil…

Bakım için dermokozmetik ürünleri tercih ettiği bilinen Sussex Düşesi Meghan Markle, hem hamilelik döneminde çatlaklarla hem de sonrasında cildinde oluşabilecek güneş lekeleriyle mücadele etmek için Bio-Oil’den faydalandığını gizlemiyor. Kraliyet ailesinin bir diğer üyesi Cambridge Düşesi Kate Middleton da Bio-Oil kullanıyor. Reality şovuyla milyonların tanıdığı Kim Kardashian ise Bio-Oil’in cildine ışıltı kattığını ve kız kardeşi Khloe’nin de günde iki kez Bio-Oil kullandığını söylüyor.

Yalnızca sekiz haftada çatlak görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltan Bio-Oil, günde iki kez çatlakların üzerine dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanıyor. Doğum çatlaklarına karşı önlem almak isteyen anne adaylarına ise hamileliklerinin üçüncü ayından itibaren kullanabiliyor. Dünyanın bir numaralı çatlak bakım ürünü olan Bio-Oil’in karın, göğüs, bel, kalça, uyluk gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere uygulanması tavsiye ediliyor. Aynı zamanda yaşlanma ve leke karşıtı bir ürün de olan Bio-Oil, formülündeki papatya, biberiye, lavanta ve kalendula yağlarıyla birlikte A ve E vitaminleri ve çok özel bir etken madde olan PurCellin Oil™ sayesinde kırışıklık görünümünü azaltmaya ve cildi pürüzsüz hale getirmeye yardımcı oluyor. Günlük banyo ve duş rutini, sabun ve su kullanımı, soğuk hava gibi nedenlerle ciltte hızlanan nem kaybınının da önüne geçen Bio-Oil, cildin nem dengesini koruyor. Hafif yapısı sayesinde yağlı bir his bırakmadan cilt tarafından hızlı bir şekilde emilen Bio-Oil’in günde iki kez uygulanması yeterli oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe