Aydınlık ve daha genç bir cilt için

0
Cildinizi kışa hazırlamaya başladıysanız cilt bakım ürünlerinizin arasına antioksidan özelliği ile bilinen defne içerikli ürünleri de eklemenizin zamanı gelmiş demektir. Lyn Antiaging Serum (yaşlanma karşıtı serum) ile cildinize hak ettiği bakımı sağlamaya hazır mısınız?

Doğadan güç alarak, yaşama değer katan, hayata kolaylık ve renk veren ürünler geliştirmek hedefiyle kadınların en doğal hallerini ortaya çıkaran LYN Skincare ürünleri; defnenin ilhamı ve bilimin gücüyle yepyeni bir hikaye yazıyor. Koyu yeşil rengiyle cilde enerji, canlılık veren defneyaprağı, güçlü antioksidan kapasitesi sayesinde birçok cilt probleminde önleyici ve iyileştirici özelliği ile ön planda… Tıpkı Lyn Yaşlanma Karşıtı Serum gibi…

Cildinizin nemini ve parlaklığını kaybettiğinden endişe duyuyorsanız; Lyn Yaşlanma Karşıtı Serum tam size göre bir ürün. İçeriğindeki yüzde 100 doğal bitkisel yağlar ile cildinize ışıltı veren serum, yaşlanma belirtilerini önlüyor ve cildi canlandırırken yeniliyor.

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu ürünün içeriğinde defneyaprağı yağı, lavanta yağı, günlük yağı, ıtır yağı, kuşburnu çekirdeği yağı, kalendula yağı, kayısı çekirdeği yağı, jojoba yağı, badem yağı, buğday özü yağı ve Çuha tohumu yağı gibi aktif bileşenler bulunuyor. Bu sayede, doğanın mucizesi cildinize taşıyor. Cildinizde defne mucizesini yaşamaya, Lyn Yaşlanma Karşıtı Serum ile yaşlanma belirtileriyle savaşa başlamaya hazırsanız; denemelisiniz.

Kullanımı; Cildinizi temizledikten sona yeterli miktar serumu yüzünüze masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilene kadar bekleyiniz. Tüm cilt tipleri için uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !