Kozmetikte büyüme zamanı

0
Döviz kurlarında, ham madde fiyatları ve kiralardaki yükselişe rağmen Türkiye’deki doğal kozmetik sektörü büyümeye devam ediyor. 


Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı’nın yaptığı çalışmaya göre, sektör her sene ortama yüzde 10 büyüyor. Ancak buna rağmen Türkiye’deki yerlü üretim sadece yüzde 10 oranında.

UNAC Group, uzun yıllardır devam eden ihracat başarısını doğal ürünler üretimi üzerine gerçekleştirdiği İzmir’deki fabrika yatırımıyla güçlendirerek, öncü yerli üretici olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. Doğal ham maddeler kullanarak natürel kozmetik sektörüne yeni bir nefes getiriyor. Yurdumuz toprağından çıkan kaynaklara yeni değer yaratma yolundaki COSMOLIVE fabrikası; doğal, sağlıklı kozmetik ürünlerin herkes için ulaşılabilir olması gayretiyle fiyat politikasına da özen gösteriyor.

İzmir’de bulunan COSMOLIVE fabrikasında üretim faaliyetlerine hız veren UNAC Group, yeni nesil doğal ürünleriyle yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerinden olumlu dönüşler alıyor. AR-GE çalışmalarına zaman, istihdam ve yatırım desteği ile birlikte kontrollü ve hızlı bir büyüme hedefleniyor.

COSMOLIVE Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Yılmaz, “Türkiye ve uluslararası pazara özel ve aynı zamanda tüketicilerimizin beklentilerini karşılayacak üretim stratejilerimizin önemi her gün daha da ortaya çıkıyor. Özellikle ülkemizde yetişen ürünlere ağırlık veriyoruz. İlk sırada da zeytinyağı geliyor. Fabrikamızın ve ana markamızın esin kaynağı da zaten kozmetikte kullanılan zeytinyağıdır. Zeytin tüm ağaçların ilkidir.

Zeytin ağacı, ağaçların kralıdır ve ölümsüzdür. Barışın sembolüdür. Biz de, değerini çok iyi bildiğimiz Ege’nin en doğal ve kaliteli soğuk sıkım zeytinyağına şampuan, duş jeli, katı ve sıvı sabun gibi vücut bakım ürünlerinin yanı sıra zeytin sütü, el-vücut losyonu, el ve yüz kremi gibi yoğun nemlendiricili cilt bakım ürünlerinde de yer veriyoruz,’’ diyor.

Yılmaz, ‘’Kozmetik sektörüne doğal ürünlerle katkı yaparak bu ürünlerimizi Amerika’dan Afrika’ya, Avrupa’dan Orta Doğuya kadar 66 ülkedeki müşterilerimize sunuyoruz. Doğaya ve insana saygılı çalışma prensibimiz ve müşteri odaklı ürün/üretim anlayışımızla beraber, firmamızı gerek iç piyasada gerekse ihracat pazarımızda daha iyi yerlere getireceğiz,” sözleriyle doğal kozmetik sektöründeki gelişmeye olan inancının altını çiziyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !