Caudalie'den nemlendirici seri...

0
Yumuşak, beslenmiş ve güzel bir cilt için %93’ünüzerinde doğal içeriklerle formüle edilen Caudalie Vücut Kremi sizi bekliyor…

Yoğun nemlendirici etkili Vücut Kremi
Kuru ve çok kuru ciltleri derinlemesine ve yoğun bir şekilde nemlendirir. İçeriğindeki üzüm ve asmadan elde edilen benzersiz Caudalie içerikleri ve %95 oranındaki doğal formülü ile lipid tabakayı yeniden yapılandırır. Cildi rahatlatır, derinlemesine besler vegözle görülür ölçüde güzelleştirir.
“Krem şanti” yapısındaki özel dokusu ile ciltte ipeksi ve kadifemsi bir his bırakır. Cilt üzerindeyağlı bir his bırakmaz. Turunç, portakal çiçeği suyu ve portakal ağacı notaları taşıyan kokusu, PremierCru ve Vinexpert Night Infusion Cream’in kokularının tasarımcısı Olivia Giacobetti tarafından tasarlanmıştır.
Temel içerikler:
• Üzüm çekirdeği yağı: üzüm çekirdeğinden elde edilen bu yağ omega 6 açısından oldukça
zengindir. Cildi yağlı bir his bırakmadan besler ve yeniler.
• Vinolevure®: üzüm köpüğü mayasından elde edilir ve beta glukan açısından zengindir. Epidermisinsu kaybını engellemek için suyu hücrelere hapseder ve cildin bağışıklık sistemini güçlendirir.
• Üzüm yağı: lipidleri yeniden yapılandırır, onarır ve yatıştırır. Üzüm yağından elde edilen bu yağesansiyel yağ asidi ve E Vitamini açısından zengindir.
• Organik adil ticaret ürünü shea yağı: cildi besler, onarır ve yeniler.
Vine Body Butter
Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 85 TL.

Besleyici Vücut Losyonu
Bu vücut losyonu kuru ciltlere etkisi tüm gün süren nemlilik ve rahatlık sağlar.Losyonun %93 oranında doğal formülünde üzüm ve asmadan elde edilen eşsiz Caudalie içerikleri yer alır. Nemlendirici ve anti oksidan aktif içerikler açısından zengindir. Her geçen gün cildiniz yumuşar ve ışıltı kazanır.
Hafif dokusu cilt tarafından anında emilir ve ciltte yumuşak ve ipeksi bir his bırakır. Ciltte yağlıbir his bırakmaz. Losyonun kokusu limon ve sandal ağacı notalarının karışımından oluşur.

Temel içerikler:
• Üzüm çekirdeği yağı: üzüm çekirdeğinden elde edilen bu yağ omega 6 açısından oldukça
zengindir. Cildi yağlı bir his bırakmadan besler ve yeniler.
• Üzüm Polifenolleri: bitki dünyasının en kuvvetli anti oksidanıdır. Her 5 kırışıklıktan 4’ünün sebebiolan serbest radikallere karşı savaşır. Ciltte doğal olarak bulunun hiyalüronik asit seviyesini korur.
• Susam ve boraj yağları: yenileyici ve yatıştırıcıdır.
• Ginkgobiloba: drenaj etkisi verir.
Nourishing Body Lotion
Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı 250 ml: 65 TL

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe