Ölü denizin mineral gücü

0
Ölü Deniz minerallerinde uzmanlaşmış tek güzellik markası olan AHAVA doğal cilt ürünlerinde sizleri minerallerin eşsiz mucizesi ile bir araya getiriyor.

Ölü Deniz’in muhteşem tabiat güzelliğinin yanında, aslında bir nevi doğanın bize sunduğu şifa cenneti olduğunu kaç kişi biliyor? Dünyanın 427 metre ile deniz seviyesinin en altında kalan Ölü Deniz, doğal konumu itibarı ile birçok özelliğe sahiptir. Havadaki temiz oksijen oranı çok yüksektir. Atmosferinde doğal güneş filtresi gibi ilave katmanlar bulunmaktadır. Ama asıl en önemli noktalardan biri ise; dünyadaki en yüksek mineral oranına sahip su Ölü Deniz’de bulunmaktadır.

- Ölü Deniz suyunun %34’ü minerallerden oluşur, bu rakam her hangi bir deniz, göl ya da nehirden tam 10 kat daha fazladır. (Magnezyum MG, Kalsiyum CA, Potasyum K, Sodyum NA – Doğal nemlendirici faktörler)
- Cilt ve eklemlerde iyileştirici etkisi olduğu bilimsel olarak ispatlanmıştır.
- Temizleyici, detoks, nemlendirici ve antiaging gibi birçok kozmetik faydası bulunmaktadır.

Doğanın sunduğu bu eşsiz nimetler üzerine 1988 yılından beri çalışan AHAVA Ölü Deniz minerallerinde uzmanlaşmış tek güzellik markasıdır. Ölü Deniz’deki laboratuvarlarında yüksek araştırma gücü ile desteklenen, doğal cilt ürünleri geliştiren AHAVA aynı zamanda Ölü Deniz’in ekolojik dengesini de korumaktadır.

Peki bu mineraller neden bu kadar önemli?
Vücudumuz %5’i minerallerden oluşur.
Mineraller hem deri hücrelerinin içinde hem de aralarında bulunur.
Mineraller cilt sağlığı için temel önem taşır;
- Cildin nemi sağlar ve besler
- Hücre yenilenmesini destekler
- Hücreler arası geçişi kolaylaştırır

Yaş aldıkça, mineral seviyemiz, iklim değişiklikleri, çevresel faktörler ve duygusal stres gibi etkiler ile düşer.

Bu noktada AHAVA tüm ürünleri ile bizlere ve cildimize minerallerin gücünü sunmaktadır. Vücudumuzun kendi başına üretemediği, ama günümüz şehir yaşamı ve sağlıksız/yetersiz beslenme gibi problemlerden dolayı cildimiz için daha da önemli hale gelen mineralleri en doğal hali ile dışarıdan destek olarak bize etkin bir şekilde sunar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe