Epilasyon Sonrası Bakım Zamanı

0
Yaz gelmeden tüylerinizle sonsuza dek vedalaşmak istiyorsanız COSMED size kolay bir çözüm sunuyor. Epilasyon sonrası kullanılan COSMED GLABROUS Tüy Azaltıcı Serum ve Vücut Losyonu, tüylerin yapısını inceltmeye, yoğunluğunu azaltmaya ve yeniden oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

Kadınların en büyük sorunlarından biri de şüphesiz istenmeyen tüyler… Bunun için ağda, lazer, cımbız, ip gibi birçok farklı epilasyon yöntemi var ama emin olun tüm kadınlar o tüylerden sonsuza dek kurtulmak istiyor. “Sağlıklı bakım herkesin hakkı” mottosuyla yola çıkan COSMED, özel olarak geliştirilen tüy azaltıcı serum ve vücut losyonundan oluşan GLABROUS serisiyle bu probleme çözüm getiriyor. COSMED GLABROUS serisi, özel olarak geliştirilmiş çift aktif içeren formülüyle kıl köklerine etki ederek düzenli kullanımda tüylerin yapısını inceltmeye, yoğunluğunu azaltmaya ve yeniden oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. COSMED GLABROUS serisi üretiminde kullanılan HPP* teknolojisi sayesinde cilde derinlemesine ve hızlı bir şekilde ederek daha etkin sonuçlar almanızı sağlıyor. Her iki ürün de vücudun tüm bölgelerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

İlk adım serum

COSMED GLABROUS Tüy Azaltıcı Serum, epilasyon sonrasında ilk 3 gün boyunca kullanılıyor. Serum içeriğine yer alan bitkisel aktif madde CAPISLOW™ tüylerin büyüme sürecinin gecikmesine ve yoğunluğunun azalmasına yardımcı oluyor. Cilde hızlı ve derinlemesine etki eden Tüy Azaltıcı Serum, epilasyon sonrasında tahriş olan cilt dokusunu sakinleştiriyor, iltihap oluşumunu da önlüyor.
10 ml x 5 adet: 73 TL

Düzenli kullanım şart

Serumun ardından bir sonraki epilasyona kadar düzenli olarak kullanılması gereken COSMED GLABROUS Tüy Azaltıcı Vücut Losyonu ise içeriğindeki çift bitkisel aktif maddeler CAPISLOW™ ve DEPİLİNE™ ile tüyleri kontrol altına alarak tüylerin büyümesinin gecikmesine ve yoğunluğunun azalmasına katkı sağlıyor. Tüy Azaltıcı Vücut Losyonu da tıpkı tüy azaltıcı serum gibi epilasyon sonrasında tahriş olan cilt dokusunu sakinleştiriyor, iltihap oluşumunu önlüyor.
150 ml: 65 TL

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !