Doğanın Kalbinden Yeni Yıl Kokan Bakımlar

0
Güzellik kaynağı olarak dünyanın kendisinden ilham alan ve her ürünü ile çevreyi ve canlıları koruyan The Body Shop, yeni yıla özel ürünleriyle sevdiklerinize ve kendinize harika hediye alternatifleri sunuyor. Kızılcık, Baharatlı Elma, Vanilya Chai aramolı sınırlı sayıda üretilen yeni yıl serileri, çekici kokuları ve makyaj ürünleriyle de yeni yılda çevrenize ışık saçın.

Doğadan ilham alan ve ürünleriyle 40 yıldır doğa dostu olmayı başaran The Body Shop sevdiklerinize yeni yılı nesli tükenmekte olan türleri doğal yaşam ortamlarında birleştirmeyi hediye ediyor. Yeni yıla özel koleksiyonunda yer alan birbirinden özel ve renkli her bir hediye seti alışverişinde 1 metrekare yağmur ormanı bağışlıyorsunuz.

Vahşi Doğadan Esinlenen, Yılbaşı Aromaları

The Body Shop’un bu sezon duyuları harekete geçiren aromaları çok çekici. Vahşi doğadan esinlenerek hazırlanan yeni yıl aromaları Kızılcık, Baharatlı Elma ve Vanilya Chai’dan oluşuyor. Kuzey Amerika’dan elde edilen kızılcık, frenk üzümü, ahududu ve beyaz çiçekler tatlı vanilyayla harmanlanıyor. Madagaskar’da elle toplanan Vanilya, tarçın, kakule ve esmer şeker ile birleşince muhteşem ve davetkar bir koku yayıyor. Alplerden gelen, ağız sulandıracak kadar çekici Elma, taze portakal, tarçın, beyaz çiçekler ile leziz bir koku sunuyor.

Yeni yıl makyajı

Yeni yıl gecesi makyajı her zaman önemlidir. O halde bu sezon için özel üretilen ürünler ile en görkemli makyajınızı yapabilirsiniz. Seride far paleti, stick far, likit mat ruj, Color Crush mat ruj Yeni Yıl makyajını farklılaştıracak ürünlerden. Ayrıca daha mükemmel bir makyaj için The Body Shop’ın ödüllü ve Cruelty-Free (hayvan dostu) makyaj fırçaları yeni yıl için alınabilecek gözde ürünlerden. Tabi yeni yıl arkadaşlar olmadan olmaz. Eğlenceli banyo süngerleri Reggie, Rosie ve Reggie Junior hem kendinize hem de sevdikleriniz için çok iyi bir alternatif.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !