Tabiat ile sağlık bulan saçlar için

0
Doğadan geleni en saf haliyle tüketiciyle buluşturan Tabia, Lavanta Yağı ürünü ile saçlarla ilgili karşılaşılan pek çok soruna, doğal bir çözüm sunuyor. Hiçbir kimyasal madde kullanılmadan, su buharı distilasyonu yöntemiyle saf ve katkısız olarak elde edilen Tabia Lavanta Yağı; cilt bakımı, stres azaltıcı özelliği ve hoş kokusunun yanı sıra, saç ve saç derisindeki iyileştirici özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

Okulların açılmasıyla bitlenme problemi de sıklıkla görülmeye başlanıyor. Bu probleme karşı doğal bir çözüm öneren Tabia Lavanta Yağı, birkaç damlası ile özellikle okul gibi kalabalık ortamları paylaşan çocuklardan bitleri uzak tutuyor. Tabia Lavanta Yağını, saç bakım ürününüze birkaç damla ekleyerek uygulandığınızda aşırı yağlanma ve kepek sorununu da çözmeye yardımcı oluyor. Saç uçlarına uygulandığında hem saçların sağlıklı ve canlı görünmesine katkıda bulunuyor.

Lavanta Yağı Kokusuyla Rahat Uyku!

Tabia Lavanta Yağı’nın hoş ve sakinleştiren kokusu uykusuzluk, depresyon ve strese bağlı sorunların giderilmesine yardımcı oluyor. Bunun için yastığa birkaç damla Tabia Lavanta Yağı damlatılması ya da duş sonrası masaj yağına birkaç damla ilave edilerek uygulanması öneriliyor. Bu uygulama ciltte sıkılaşma yaratırken, kas ve eklem ağrılarının giderilmesini de kolaylaştırıyor.

Nasıl Kullanmalı?

Tamamen doğal, destekleyici bir ürün olan Tabia Lavanta Yağı, kullandığınız ürünün içine ilave edilerek kullanılabiliyor.

Cilt bakımı için 10ml Tabia Susam Yağı’na 3 damla Lavanta Yağı ile eklenerek kullanılması öneriliyor.

Hoş koku ve bit gibi zararlıların vücuttan uzak tutulması için ise yakalara veya çocukların tokalarına birkaç damla damlatılması tavsiye ediliyor.

Ürün 10ml.yağ formları ile tüketiciye sunuluyor.

Bitki ve meyve çekirdekleri özünden üretilen Tabia doğal kozmetik ürünleri seçkin eczanelerde satışa sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !