Işıklı parlatıcılar ile gözler üzerinizde olacak

0
Amway, yeni Artistry Signature Color Işıklı Dudak Parlatıcısı’nı satışa çıkardı. Her ruh haline uygun birbirinden farklı renkleriyle tüketicinin beğenisine sunulan Işıklı Dudak Parlatıcıları, kullanıcıların vazgeçemeyeceği bir deneyim sunuyor

Amway’in Artistry Signature Color serisi yeni nesil dudak parlatıcıları piyasaya çıktı. Yeni Işıklı Dudak Parlatıcısı, ışıltılı ve canlı renk seçeneklerinin yanı sıra ambalajı üzerindeki ayna ve aydınlatıcı LED lamba uygulamasıyla da günlük bakımına önem verenlerin vazgeçilmezi olacak.

Doğal jojoba ve avakado yağları ile bakım sağlayan yumuşatıcılar içeren yeni nesil parlatıcılar sekiz farklı renk alternatifi sunuyor. Işıltılı, kremsi ve yoğun yapısıyla pürüzsüz bir deneyim yaşatan dudak parlatıcıları, uzun süre kalıcılığıyla da ön plana çıkıyor.

Işıklı Dudak Parlatıcıları, içerisindeki ayna ve fırçasında bulunan LED lamba ile uygulamayı da kolaylaştırıyor. Ürün, her ortamda her zaman en iyi ışık altında kendinize bakmanızı ve parlatıcınızı tazelemenizi kolaylaştırıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !