Cadde Buz Lazer

0
https://www.buzlazercadde.com/
2009 yılında Suadiye, Bağdat Caddesi üzerinde kurulmuş olan “BUZ LAZER Cadde”, alanında en üst seviye uzmanlaşmış lazer epilasyon hizmeti veren resmi bir Buz Lazer™ merkezidir. 

Uzman kadrosuyla alanında dünya lideri olan Alma Lasers firmasının her zaman en son model orijinal Soprano buz lazer cihazlarıyla hizmet veren bu işletmenin şu an ki tüm makineleri Soprano Titanium modellerinden oluşmaktadır. Oldukça ferah bir ortamda, geniş cihaz parkuru ve profesyonel kadrosu ile kişiye özel olarak geliştirilmiş protokollerle kalıcı sonuçların hedeflendiği ve alındığı bu özel merkezde “daimi memnuniyet” her zaman ön planda tutulmaktadır.

Kurulduğu 2009 yılından bu yana kaliteli hizmet anlayışla 14 binin üzerinde danışanının memnun bir şekilde sonuç almış olmasını sağlayan bu buz lazer kliniği, teknolojiyi yakından takip ederek hem personeline hem de cihaz ve ekipmanlarına gerekli tüm yatırımları yaparak, yarınlara da güven vererek girmeyi ana hedef olarak belirlemiştir.

Daha detaylı bilgilendirme ve randevu almak için Buz Lazer Cadde’nin resmi web sayfası olan www.buzlazercadde.com adresini ziyaret edebilirsiniz ve/veya aşağıdaki diğer iletişim araçlarını tercih edebilirsiniz;

Tel: 0216 478 17 80 
Whatsapp: 0501 250 44 44

Buz Lazer Cadde



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !