Vücudunuz, zihniniz ve ruhunuz müthiş bir huzur hissetsin

0
Vücudunuz, zihniniz ve ruhunuz müthiş bir huzur hissetsin

Akademi Paris” 2009 yılından beri Suadiye, Bağdat Caddesi üzerinde kadınlar ve erkekler için faaliyet gösteren üst düzey bir kişisel bakım merkezidir.

Profesyonel ekibiyle dönemin sadece en teknolojik cihazlarıyla hizmet veren bu işletme, aynı zamanda 4 (dört) fransız markasının da Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.  

Özellikle cilt bakımları, buz lazer epilasyon ve bölgesel incelme ve sıkılaşma / sıkılaşma üzerine uzmanlaşmış olan bu merkez, kişiye özel protokollerle kalıcı sonuçlara ulaşarak tüm danışanlarının memnuniyetini sağlamayı ana hedef olarak belirlemiştir. 

Suadiye Işıklar Mevkii’nde 14 seneyi aşkın süredir 300m² alanda faaliyet gösteren “Akademi Paris Estetik” de klasik medikal cilt bakımlarının yanı sıra “nokta atışı” olarak nitelendirdiğimiz kişinin ihtiyacına göre planlanmış yüksek etkili özel bakımlar da mevcuttur. Bu eşsiz protokoller Academie Scientifique de Beaute markalı aktif bileşen oranı oldukça yüksek olan tek kullanımlık ürünlerle veya Advance Beauty Duolift Sequentiell ve Hydrafacial gibi dünyaca bilinen farklı teknolojileri bünyelerinde barındıran özel cihazlarla yapılmaktadır. 

Vücudunuz, zihniniz ve ruhunuz müthiş bir huzur hissetsin

Cilt bakımları gibi istenmeyen tüyler için de en son sistem cihazlarıyla faaliyet gösteren Akademi Paris, bu alanda sadece dünya lideri olan  Alma Lasers’in en yeni ve teknolojik Soprano modelleriyle hizmet vermektedir. Resmi Buz Lazer Merkezi  statüsünde olan ve “Buz Lazer Cadde” olarak geçen epilasyon merkezinde dönemin sadece en gelişmiş Soprano cihazlarıyla hizmet verilmektedir. Buzlazer alanında da 15 seneye yaklaşan tecrübe, profesyonel ekip ve üç adet Soprano Titanium cihazlarıyla kadın ve erkeklere istenmeyen tüylerin kalıcı çözümü olarak haftanın 7 günü hizmet vererek başta Suadiye sakinlerinin olmak üzere bir çok kişinin güvenini ve beğenisini kazanmıştır. 

Bölgesel incelme ve zayıflama alanında da iddialı olan bu klinik, bu alanda da uzman kadrosu ve geniş makine parkuru ile öne çıkmaktadır. Tanita, i-Lipo, G5, Body Health, LPG, Sorisa, Advance Beauty Duolift Seqientuell,.. gibi gene alanında dünyanın önde gelen markaları ile hizmet veren bu profesyonel işletme, kısa sürede gözle görülür sonuçların alınmasını öncelik olarak belirlemiştir.

Kurulduğu 2009 yılından bu yana kaliteli hizmet anlayışla 14 binin üzerinde danışanının memnun bir şekilde sonuç almasını sağlayan bu kişisel bakım merkezi, teknolojiyi yakından takip ederek hem personeline hem de cihaz ve ekipmanlarına gerekli tüm yatırımları yaparak, yarınlara da güven veren alanında lider merkez olma özelliğini korumaya özen gösterecektir.  

Telefon ve whatsapp: 0216 478 17 80  /  0501 250 44 44
Instagram: akademiparis

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !