Saçadair’in en sevilen Loreal Professional ürünleri nelerdir?

0
Saçadair’in En Sevilen Loreal Professional Ürünleri Nelerdir?
Sağlıklı ve güzel görünen saçlara sahip olmak herkesin hayali. Bunun için de saç boyası da dahil olmak üzere pek çok kozmetik yönteme başvurulur. Ancak bu yöntemlerin tek başlarına tam anlamıyla yeterli olduklarından söz etmek son derece zor. Özellikle saç boyaları, yapıldıktan kısa süre sonra canlı görünümlerini yitirmeye ve solgun bir görünüme bürünmeye başlar. Bu yüzden de çeşitli destekleyici ürünlere gereksinim duyulur. Dünyanın en büyük kozmetik üretici olan Loreal, bu noktada oldukça etkili çözümlere sahip. Daha güzel görünen saçlar için görül rahatlığı ile kullanabileceğiniz, Saçadair’de çok sevilen Loreal Professional ürünlerinden bazılarını sizler için sıraladık.

Saçadair’in en sevilen Loreal Professional ürünleri nelerdir?
Serie Expert Pro Longer Saç Boylarının Görünümünü Yenileyici Şampuan

Loreal Professional serisinde yer alan ürünler arasında, Serie Expert Longer Saç Boyalarının Görünümünü Yenileyici Şampuan özel bir yer tutar. Amino asit içeren özel formülüyle incelmiş ve zayıflamış saçlar için mükemmel bir bakım olanağı sunan bu şampuan, saç uçlarını dolgunlaştırır ve daha güçlü bir görünüm sunar. Üstelik saç kırıklarını yüzde 95’e varan oranda azaltır. Saçları 5 kata kadar daha canlı gösterir. Üstelik boyanan saçlarda boyanın ömrünü uzatır ve bir sonraki boyaya kadar, ilk günkü canlı rengin korunmasına yardımcı olur. Beklenen etkiyi görebilmek için, ürünün ıslak saça eşit olarak uygulanması gerekir. Daha sonra saçlar durulanır ve aynı işlem bir kere daha tekrarlanır. Uzun süreli kullanımda, kalıcı etki yakalanabilir.

Saçadair’in en sevilen Loreal Professional ürünleri nelerdir?
Serie Expert Vitamino Color Renk Koruyucu Maske

Serie Expert Vitamino Color Renk Koruyucu Maske de Loreal Professional serisinin öne çıkan ürünlerinden. Sarı saçlar için geliştirilen bu ürün, kusursuz bir sarışınlık sağlar. Sarı ya da röfleli saçlarda yaşanan turunculaşmayı, mor pigmentleriyle nötralize eder. Böylelikle saçlar daima istenilen sarı tonda kalır. Rengi korumasının yanı sıra saçları canlandırır ve daha parlak gösterir. Saçları yumuşatır, ağırlaşmayı ortadan kaldırarak kolay bir şekilde taranabilmesine olanak tanır. İstenilen etkinin elde edilebilmesi için maskenin ıslak saça uygulanması ve 5 dakika durduktan sonra durulanması yeterli olur. Uygulama esnasında ürünün göz ile temas etmemesi de önem taşır.

Saçadair’in en sevilen Loreal Professional ürünleri nelerdir?
Serie Expert Silver Sarı,Gri ve Beyaz Saçlar İçin Renk Dengeleyici Mor Şampuan

Loreal Professional çözümleri arasında yer alan Serie Expert Silver Çok Açık Sarı, Gri ve Beyaz Saçlar İçin Dengeleyici Mor Şampuan, mor pigmentleri sayesinde saçlardaki istenmeyen turuncu renk oluşumunun önüne geçer. Üstelik boyanmış saçlarda görülen yıpranmaları onarır ve boya renginin daha uzun süre kalıcı olmasına yardımcı olur. İçerisinde bulunan amino asitler ve keratin sayesinde saçları yumuşatır, daha doğal bir görünüm kazandırır. Saçın parlaklık düzeyinin artmasında da etkilidir. Tam etki görebilmek için ıslak saça uygulanması ve 3 dakika bekledikten sonra bol suyla durulanması önerilir.

Sağlıklı ve güçlü saçlar için daha fazla Loreal Professional şampuan ve saç bakım ürünlerine sacadair.com üzerinden ulaşın, alışverişe başlayın. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe