Daha genç bir cilde sahip olmayi kim istemez ki?

0
Daha genç ve parlak görünen bir cilde sahip olmayı kim istemez ki?

Serum kullanımı cilt problemleri için en doğru bakım yöntemidir. Uygun bakım cilt görünümünü olabildiğince güzelleştirir 

Cildin yaşadığı problemleri bildiğimizde sorunu çözecek ürünü günlük bakım ritüelinize ekleyerek cildinizi korumak mümkün!

Güzel görünen bir cilde sahip olmak için günlük bakım rutinlerine serum kullanımını mutlaka yer vermek gerektiğine dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Zahide Eriş Eken; “Güzel ve ışıl ışıl bir  cilt görünümüne sahip olmak herkesin özellikle de kadınların arzusudur. Bunun için cilde günlük bakım uygulamak ve çeşitli kremler kullanmak isteriz. Günlük olarak uygulanan bakımda cilt tipleri çok önemlidir. Peki hangi tip ürünü kullanmalıyız? Farklı cilt sorunlarına uygun olarak geliştirilen Avon Anew serumlarıyla cildinizle ilgili sorunlara çözüm bulabileceksiniz” diyor.

Yaşlanma karşıtı cilt bakımında çığır açan teknolojileri ile dünya çapında tanınan Avon Anew, farklı serum seçenekleriyle cildinizin ihtiyacını karşılıyor. Anew serum seçenekleri ise şöyle;

İlk yaşlanma belirtileri görülen bir cilde sahipseniz, Tetra Peptitlerle yüze genç bir görünüm veren Anew Genç Görünüm Veren Serum size göre. 

Donuk görünen bir cilt şikayetiniz varsa yüzde 10 saf C vitamini ve güçlü antioksidanlarla canlı ve parlak bir cilt görünümüne kavuşturan Vitamin C Canlandırıcı Serum cildinize uygun bir alternatif olabilir.  

Tüm yaşlara uygun Anew Pürüzsüz Görünüm Veren Serum ise derin kırışıklık görünümü olan bir cilt için Anew Ailesi’nde yer alan farklı bir serum. Bu serum saf retinolle derin kırışıklıkların görünümünün hafiflemesine yardımcı oluyor.

Dolgun görünümünü kaybeden bir cilt sorunu yaşayanlar için bir seçenek Anew Dolgun Görünüm Veren Serum, yüzde 1,5 saf hyalüronik asitle cilde dolgun görünüm vermek için günlük bakımınızda yerini alıyor. 

Pürüzlü bir cilde uygulandığında cildin nemini anında 10 kata çıkararak pürüzsüz görünüm veren Anew İpeksi Görünüm Veren Yağ Jel tüm yaşlara uygun. 

Ürün lekeleri olan bir cilt görünümüne çözüm bulmak için üretilen Anew serisinde bulunan bir diğer serum ise Anew Cilt Dokusunu ve Tonunu Düzgünleştiren Serum. Salisilik asitle cilt dokusunu düzgünleştirirken cilt tonunu eşitliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe