Vegan saç bakımında devrim!

0
Vegan Saç Bakımında Devrim!
We Are Paradoxx, saç konusundaki en büyük problemlerden biri olan “saç dökülmesine” etkin çözüm sağlayan yeni “Growth” serisini tanıttı.

Doğal içerikli, plastik içermeyen ve yüksek performanslı ürünleriyle tanınan We Are Paradoxx, biyo-teknoloji ve doğal yöntemleri kullanarak hibrit formülle geliştirdiği yeni saç serisiyle saç dökülmesinin önüne geçiyor. Güçlü bir aktif kompleks olan “Trioplexx” teknolojisiyle geliştirilen “Growth” serisi, saç derisini ve saç köklerini uyararak sağlıklı saç büyümesini tetikliyor. 

Saç yoğunluğunu ve uzunluğunu arttırmak için geliştirilen “Growth” serisi, saç dökülmesini önleyici ve yeni saç oluşumunu destekleyici üstün bir performans sunuyor. Kırılmayı azaltmak için saç tellerinin esnekliğini ve gücünü arttıran formül; daha dolgun, hacimli ve güçlü saçlara kavuşmanın anahtarı oluyor. 

GROWTH ADVANCED SCALP SERUM

Advanced Scalp Serum, 6 haftalık kullanımın ardından yeni saç oluşumunu %47 oranında arttırıyor. İçeriğindeki Biotin’le saç köklerini güçlendiren serum, Biotech Arginine ile kırılmaları azaltarak saç dökülmesini en aza indiriyor. Biotech Vegan Keratin ile bu serum, saç tarafından üretilen doğal keratine benzer bir işlev sağlıyor. Doğal at kuyruğu özü, Biotech hyalüronik asit, doğal nane ve kafein içeren formülüyle Growth Advanced Scalp Serum; daha sağlıklı, dolgun saçlara kavuşmanızı sağlıyor. 

Vegan saç bakımında devrim!

GROWTH THICKENING SHAMPOO

Advanced Scalp Serum’un etkisini destekleyen şampuan, yıkama ve bakım esnasında saç büyümesine katkı sağlıyor. Besleyici formülüyle saçları kökten ucu temizlerken dolgunluk ve hacim katıyor. İçeriğindeki nane ile kan dolaşımını hızlandırarak sağlıklı saç köklerini uyarır ve yeni saç oluşumunu destekliyor. Ginseng, argan yağı, biotin ve biberiye içeren formülü saç derisinden uçlarına kadar onarıcı ve destekleyici bakım sunuyor.

GROWTH THICKENING CONDITIONER

Saç bakım kremi, seyrek ve kırılmış saçları güçlendiriyor. İnce saçlara dolgunluk ve hacim katan saç bakım kremi; Biotin ile saç yüzeyini kaplayarak hasar oluşumunu önlüyor. Formülündeki İrlanda At Kuyruğu Bitkisi, saç tellerinin kalınlaşmasını sağlayarak saça dolgunluk ve hacim katıyor. Hindistan cevizi yağının saç tellerine nüfuz etmesiyle kırılma ve dökülmeyi engelleyen bakım kremi, parlak, dolgun ve hacimli saçlar için ihtiyaç duyulan bakımı sağlıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe