Mayokini Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

0
Mayokini Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Son dönem plaj modasında kadınların sıklıkla tercih ettiği modellerden biri de mayokini modelleridir. Mayokiniyi, bikininin üst ve alt kısımlarının ortadan çeşitli kesimlerle birbiriyle bağlantılı olduğu, tek parçadan oluşan mayo çeşidine verilen addır. Bikini ve mayo ile istediğiniz tarzı yaratamıyorsanız ya da mayonuzun bel kısmında dekolte olmasından hoşlanıyorsanız mayokiniler içinden seçimler yapabilirsiniz.

Tasarımcılar tarafından çeşitli kesimlerde tasarlanan modeller özellikli plajlarda şıklık yarışı içinde olanların ilk tercihidir. Tatillerin vazgeçilmezlerinden deniz ve havuzlarda, hem konfor sağlayan hem de şıklık sağlayan mayokiniler, son yıllarda özellikle trendleri yakından takip eden kadınlar için ideal bir parça.

Mayokini Modelleri ile Şık Plajlar

Daha klasik modellerle tasarlanmaya başlayan mayokini modeller, artık daha modern tasarımlarla göz alıcı bir plaj şıklığı sunuyor. Göbek kısmı kapalı ancak, göğüs ile sırt dekoltesi olan bu modeller çok daha şık ve havalı bir plaj günü geçirmenizi sağlıyor. Göbek bölgesindeki fazlalıklardan şikayetçi olan kadınlar için ideal bir seçim olan göbek kapatan mayokini modelleri, son dönem en popüler olan ürünlerdendir.

Denizde yüzerken rahat etmek isteyenler için boyun kısmından bağlı modeller oldukça isabetli bir tercih olacaktır. Straplez bir model tercih ediyorsanız göbeği kapalı, sırtı açık mayokini modelleri içinden seçim yapabilirsiniz.

Mayokini Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Mayokini, çeşitli tasarımları ile bikini almak isteyen birçok kişinin ilgisini çeken modellerdendir. Mayokini seçerken bazı konulara dikkat etmeniz önemlidir. Alacağınız ürünün kalitesi kadar vücut yapınıza da uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Vücudunuzun bazı bölgelerinde fazlalıklar varsa, bu bölgeleri kamufle edecek bazı ipuçları işinize yarayabilir. Göbek bölgenizdeki fazlalıklardan şikayetçiyseniz, yüksek bel mayokini seçimi ile göbek kısmı kapalı fakat yanları açık olan tasarımlar ideal bir seçim olacaktır.

Göbek bölgesinde aksesuar ve desen olan mayokinilerden uzak durmanızda fayda var. Geniş omuzlu ve iri göğüslere sahipseniz, çapraz mayokini modelleri hem rahat hem de şık olmanıza yardımcı olur. Omuz ya da göbek kısmında hareketli olan modeller de vücudunuzdaki beğenmediğiniz bölgeleri kamufle etmeniz için doğru bir seçimdir. Boyundan bağlamalı mayokiniler, denizde rahat etmek isteyen kadınlar için oldukça ideal plaj giyimi seçimidir. 

Omuzların açıkta kaldığı bu modeller sayesinde daha rahat hareket edebilirsiniz. İpli mayokini özellikle vücuduna güvenen genç kadınların tercihi. Hangi modeli seçecek olursanız olun dikkat etmeniz gereken en önemli konu, vücut yapınızı göz önünde bulundurmaktır.

Mayokini Nerden Alınır?

Mayokini modelleri her sezon farklı kesimlerle trendlere uygun seçenekler sunuyor. Düz ve desenli farklı kesimlerdeki modeller içinden yapacağınız seçimlerle, plajda da ne kadar şık olduğunuzu gösterebilirsiniz. Her kadının tarzına uygun modeller tasarlayan Ayyıldız, sezon trendlerine uygun kataloğu ile yine göz dolduruyor.

Marka şıklık kadar konfora da büyük önem veriyor. Her kadının şık ve rahat bir plaj günü geçirmesi için ürünler hazırlayan Ayyıldız, bu yaz sezonunda da tüm beklentilerinizi karşılıyor. Birbirinden şık ve kaliteli mayokini seçeneklerine ulaşabileceğiniz Ayyıldız kataloğu uygun fiyat seçenekleri ile herkes tarafından tercih edilebiliyor. Siz de kendinize uygun bir model seçmek için acele edin!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe