Gözlerinize zarar vermeyen kalıcılık sağlayın!

0
Makyajda uzun ve dolgun görünen kirpiklerin sırrı maskaradır. Topaklanmayan, hacim ve uzunluk veren, havuzda, denizde, kavurucu yaz sıcaklarında ve hatta yağmurda akmayan bir maskara kim istemez ki?   

Sensilis Infinity Waterproof maskara, su geçirmeyen formülü sayesinde kirpiklerde sonsuz kalıcılık sağladığı gibi paraben, mineral yağ ve ağır metal içermeyen özelliği ile göz ve çevresine de zarar vermiyor.
  
Yaz sıcağında nem ve sıcaktan bozulan ya da havuz ve deniz sonrası akarak gözaltında biriken siyah maskara kalıntıları her kadının korkulu rüyasıdır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için yaz aylarında suya dayanıklı maskara tercih edilmesi gerekiyor. Topaklanma yapmayan, yoğun dolgunluk veren kalıcı maskaralar, kirpikleri uzun ve dolgun gösterdiği gibi kalıcı bir etki sağlayarak hassas gözlere sahip olanlar ve kontak lens kullananlar için de özellikle tercih ediliyor.  

Hem kalıcı hem de sağlıklı…  


Maskaranın akmasıyla bozulan makyaj ve kötü görüntüsü kadar gözün içerisine ve çevresine nüfus eden kalıntılar da sağlık açısından zarar verici olabiliyor. Vücudumuzda en hassas cilt dokusuna sahip olan göz çevresi için kullanılan maskaranın da doğru tercih edilmesi çok önemli.  

Dermatolojik ve oftalmotolojik testlerden geçmiş olan Sensilis Infinity Waterproof maskara, paraben, mineral yağlar, nikel, kobalt, krom ve civa gibi ağır metal maddeler içermeyen dermokozmetik bir ürün. Kirpiklerde mükemmel bir görünüm sağlarken suya dayanıklı özelliği ile makyajınızın gün boyu ilk andaki gibi kalmasını sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !