Doctorem Bant nasıl kullanılır, fiyat bilgisi

0
Doctorem Bant nasıl kullanılır, fiyat bilgisi

Son zamanlarda çok sık tercih edilen transdermal bant çeşitleri; Doctorem İnternational tarafından çok fazla duyulmaya başlanan ve oldukça pozitif yorumlara neden olan ürünlerdir. Normal alışılmış ola gıda takviyelerinin yanında Doctorem ile bu gıda takviyelerini alabilmek çok daha pratik hale gelmiştir.
 
Vücuda her gün alınması gereken belirli oranda mineral ve vitaminler bulunmaktadır. Genel olarak doctorem bantları ile bu vitaminleri günlük hap şeklinde almak yerine TTS-transdermal terepötik sistem tekniği ile almak sağlamaktadır.
 

Doctorem Bant Nasıl Kullanılır?

 
Genel olarak TTS diğer adı ile Transdermal sistem, mineral ya da vitaminlerin vücuda iğne veya hap kullanarak değil, deri üzerinden kullanım sağlanarak, kana karışması sistemi olmaktadır. Bu kapsamda düşündüğünüz zaman Doctorem international bantları ilaç olarak görmemeliyiz. Tam anlamı ile takviye edici vitamin ve de mineraller olmaktadırlar. 
 

En Çok Merak Edilen Konulardan Biri De Doctorem Bant Nasıl Kullanılır?

 
Günümüzde çok fazla kullanılan doctorem bant genelde dış kullanım için çok daha uygun olan bantlardır. Bu bantların kullanım şekli de değişkenlik göstermektedir. En başta yapılması gereken, yapıştıracağınız bölgeyi çok iyi bir biçimde temizlemek ve kurulamaktır. Sonrasında da bel bölgesine, ayak tabanına veya da sağ omuz küreği bölgesine yapıştırarak çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bant çeşitlerine bağlı olarak takviye edilen gıdalar veya ağrı, sızı durumlarında iyileşmeye yardımcı olan gıdalar her şekilde değişiklik göstermektedir. Özellikle alerjik özellikte olan ciltlerde, yara veya tahriş görmüş olan ciltlerin üzerinde, bu bant çeşitlerinin kullanılmaması tavsiye edilir. 
 

Doctorem Bant Kullanımı Sonrası Faydaları 

 
Doctorem bant kullanımı doğru bir şekilde yapıldığı zaman; her bir ürünün ayrı ayrı faydası ve ayrı ayrı özellikleri bulunmaktadır. Doctorem bandın faydaları, doğru ve de düzenli kullanımları sayesinde istenilen sonucu sağlamaktadır. Bantlar genel olarak, vitamin ve mineral içeriklerine bağlı olarak değişiklik göstermekte ve bu da faydalarının da değişiklik göstermesini sağlamaktadır. Bantların çeşitleri ve sağladıkları faydaları şu şekildedir;

Doctorem Vita Plus ürün, uygun kullanımı sonrasında ağrı ve sızı yaşadığınız eklem bölgesini rahatlatmaktadır.

Doctorem Body Plus da vücutta gün içerisinde alınması gerekli olan tüm vitaminleri karşılamaktadır.

Doctorem Omega Plus ürün, vücudun günün her anında çok daha güçlü ve dirençli olmasını sağlamaktadır.

Doctorem Epifiz Plus ürünü uyku problemi yaşayan kişiler için uyku düzenlenmesine destek olur.

Doctorem Thin Plus, kilo sorunu yaşayan kişiler için yeme düzeninizi kontrol eder ve metabolizmanın sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek olur.
 

Doctorem Bant Fiyatlandırmaları

 
Doctorem ürünleri fiyatlandırma olarak farklı şekillerde satışa sunulmaktadır. Kişinin satın alacağı doctorem bant fiyatları ürünün markasına göre de farklılık göstermektedir. Satın alma işlemlerinde genelde birden daha fazla ürün alarak daha uygun bir fiyat aralığı ilde bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Ürünlerde hem fiyatlar çok uygun hem de satın alma süreci çok kolaydır. 
 
Doctorem ürünleri üye olarak doğrudan kendi hesabınızla firmadan satın alabilirsiniz. Ya da üye olmak istemiyorsanız da satış temsilcilerinden sadece ihtiyacınız olan ürünleri veya denemek istediğiniz ürünü çok avantajlı fiyatlar ile kolayca satın alabilirsiniz. Doctorem bantları hem bütçeye uygun fiyatları hem de kullanım sonrası sağladığı faydalar ile çok etkili ürünler olmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !
Bumerang - Yazarkafe