Saç dökülmesinden korkmayın

0
Saç dökülmesinden korkmayın


Günümüzde çevresel veya kalıtsal faktörlere dayalı olarak pek çok erkeğin saçı eski yoğunluğunu kaybedip seyrekleşebiliyor. 

Saç dökülmesinin en yaygın nedenlerine karşı özel çözümler sunan Kérastase, yeni Genesis Homme serisi ile artık erkeklerin saç dökülmelerinden korkmadan yaşamasını sağlıyor. Erkekler için çift etkili dökülme önleyici Genesis Homme, anında hacim etkisi ve saç dökülmesine karşı etkili formülü ile saç dökülmesini azaltmaya yardımcı oluyor.

Erkekler İçin Çift Etkili Dökülme Önleyici Saç Bakımı: Yeni Genesis Homme

Kérastase, erkekler için saç dökülmesi karşıtı lüks saç bakımı Genesis Homme'u sunuyor. Çift etkili Genesis Homme, saç dökülmesinin iki ana nedenini gelişmiş aktif bileşenlerle çözmek için Kérastase bilimini kullanıyor, saça anında hacim kazandıran sonuçlar ve uzama sağlıyor. Devrim niteliğindeki Kérastase kadın saç dökülme karşıtı serisi Genesis'in başarısını temel alan Genesis Homme, saç seyrelmesinin etkilerini yaşayan her yaştan erkeğin endişelerine doğrudan yanıt veriyor.

Çift Etkili Çözüm

Genesis Homme serisi saç dökülmesini iki şekilde ele alıyor: anında saç teli kalınlaştırma ve saç kökünün günden güne sağlamlaşması. Genesis Homme, ilk kullanımdan itibaren saç kalınlaşması sağlayan iki yönlü bir yaklaşım benimsiyor. Bu şekilde saçın anında daha dolgun görünmesini sağlıyor. Bu süreçte, güçlü aktifler hücresel düzeyde çalışmaya başlıyor ve saç derisinin daha fazla saçı, daha uzun süre tutma yeteneğini artırıyor. Her iki fayda da Genesis Homme'u zevkli, kullanımı kolay ve gerçekten işe yarayan bir çözüm haline getiriyor.

Genesis Homme, anında ve uzun vadeli sonuçlarıyla 6 haftada saç dökülmesini azaltıyor*. 5 kat daha dolgun saç** ve %85 daha güçlü saç teli*** sağlıyor.

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Formül ve İçerikler

Genesis Homme serisinde saçları kalınlaştırma ve sağlamlaştırma konusunda en iyi sonuçları vermek için üç anahtar bileşen bir araya geliyor. Esansiyel amino asitlerden sentezlenen kreatin, saçın yapısını içeriden yeniden inşa etmeye ve güçlendirmeye yardımcı oluyor. Binlerce yıldır sağlık ve güzellik alanında kullanılan zencefil, Genesis formüllerinde yer alıyor ve dış saldırganlara karşı koruyucu etkisi ile biliniyor. Sérum Anti-Chute Fortifiant'a %1,5 konsantrasyonda eklenen aminexil ise kanıtlanmış etkisiyle saç köklerinin etrafındaki kolajenin sertleşmesini engelliyor. Tabaka esnek kalırken, aminexil saçın kafa derisine daha sağlam bir şekilde yerleşmesini sağlıyor ve temel besin maddelerinin emilimini kolaylaştırıyor.

Bain De Force Quotidien Saç Banyosu

Kreatin ve zencefil kökü bulunan Bain De Force Quotidien Saç Banyosu; incelmeye meyilli, zayıflamış saçlara uygun olarak saç derisini, saçı ve sakalı nazikçe temizliyor. Saçı nemlendiriyor, yumuşatıyor ve saça derinlemesine temizlenmiş hissi veriyor. Tüketicilerin %80'den fazlası saç derisini enerjik, tazelenmiş ve dengeli hissettiğini söylüyor****.

Bain De Masse Épaississant Saç Banyosu

İncelmeye meyilli, zayıflamış saçlar için kalınlaştırıcı Bain De Masse Épaississant Saç Banyosu, kreatin ve zencefil kökü içeriyor. Doku veren etkisi sayesinde anında saça yoğun ve gür bir etki kazandırıyor. Saç derisini, saçı ve sakalı nazikçe temizliyor, saça hacim ve doku kazandırıyor. Saçı anında kalınlaştırıyor, nemlendiriyor ve yumuşatıyor.

Spray De Force Épaississant Şekillendirici Sprey

İncelmeye meyilli, zayıflamış saçlar için güç ve kalınlaştırıcı Spray De Force Épaississant Şekillendirici Sprey, saçı daha gür hissettirrir. Daha dolgun, daha güçlü saçlar için her saç telini kalınlaştırıyor ve 24 saat süren hacim sağlıyor*****. Doğal bir görünüm için köklere doku veriyır ve tek bir uygulamadan sonra %25 daha fazla saç kütlesi***** ekleyen ürün, yapışkanlık yapmadan hafif bir tutuş sunuyor.

Cire D’épaisseur Texturisante Şekillendirici Kil

Cire D’épaisseur Texturisante Şekillendirici Kil, kreatin ve zencefil kökü içeriğiyle daha dolgun, sağlıklı görünen saç kütlesi için her saç telini kalınlaştırıyor. Saçlara orta-esnek tutuş sunuyor ve mat bir bitiş veriyor. Saçta asla yapışkanlık hissettirmiyor. Bain de Masse Épaississant Saç Banyosu ile kullanıldığında saçlara 5 kat daha fazla dolgunluk kazandırıyor ve saç çapını %70 artırıyor*****.

Anti-Chute Fortifiant Saç Serumu

Dökülmeye meyilli, zayıflamış saçlar için günlük saç dökülmesi karşıtı güçlendirici Anti-Chute Fortifiant Saç Serumu; %1.5 aminexil, kreatin ve zencefil kökü içeriyor. Düzenli kullanımda saç dökülmesini en aza indirirken saç derisini anında güçlendiriyor, uyarıyor ve ona enerji veriyor. Dökülme sürecini yavaşlatıyor ve saç telini köke yeniden tutturuyor. Saç derisinin doğal koruyucu cilt bariyerini güçlendiriyor ve 3 hafta sonra kaşıntı ve rahatsızlığı azaltarak yatıştırıcı bir etki sağlıyor. Anti-Chute Fortifiant Saç Serumu’nun 6 hafta sonra saç dökülme oranını azaltmaya yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlandı.

Saç Dökülmesinden Korkmadığını Hayal Et!

Yeni Genesis kampanyası, Kérastase elçisi Emily Ratajkowski (@emrata) ve Parker Van Noord (@itsparkervannoord) ile modern yaşamın birçok zorluğuyla cesurca yüzleşen yeni neslin tavrını somutlaştırıyor. Emily Ratajkowski ve Parker Van Noord, Genesis kampanyasında erkeksi ve kadınsı gücü simgeliyor. Emily ve Parker'ın dramatik çekimleri, savunmasızlığın gücünü gösteren cesur ama yumuşak görüntüler ile korkularınızla yüzleştiğinizde ortaya çıkabilecek güzelliği ortaya koyuyor. Hareketli müzik ve şiirsel seslendirme ile güçlendirilen film, belirsizliklerle dolu bir dünyada güçlerini bulan ve ne olursa olsun güzel yaşamayı seçen iki olağanüstü gencin görüntülerini sunuyor.

*99 kişi üzerinde klinik test, Sérum Anti-Chute’u 6 haftalık kullanımda 

**Bain de Masse + Cire d’Épaisseur ile yapılan enstrümental test

***Bain de Masse ile yapılan enstrümental test

****59 erkek üzerinde tüketici testi

*****Enstrümental test

Saç dökülmesinden korkmayın

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !