Bu yaz cildinizi doğru bakımla tazeleyin

0
Bu yaz cildinizi doğru bakımla tazeleyin

Sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü için doğal içeriklerden oluşan güçlü ve etkili formüller sunan Vichy, her türlü ihtiyaca yanıt veren ürünleriyle her yaştan kadının cilt bakımda en büyük yardımcısı oluyor.

Şimdi yıpranan cildi canlandırma zamanı!

Maske kullanımının etkisiyle yıpranan ve hassaslaşan cildin en büyük yardımcısı Mineral 89, kadınları yeni nesil nem bakımı ile tanıştırıyor. Mineral 89, hyalüronik asit içeriğiyle cilde nem veriyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor. İsmini içeriğindeki %89 oranındaki Vichy Mineralli Termal Suyu’ndan alan Mineral 89, doğal kaynaklı hyalüronik asit içeriyor. Hyalüronik asit ile cilde nem verirken, Vichy Mineralli Termal Suyu ile cilt bariyerini güçlendiriyor. Mineral 89, daha dolgun ve daha sıkı, aynı zamanda daha canlı ve de sağlıklı bir cilt sunuyor. 

Güneş korumasını bir adım ileri taşı!

Yazın canlılığını yüzüne yansıtmak isteyen kadınlar, cilt bakım rutininin ikinci adımında güneş koruması sunan ürünleri tercih ediyor. Güneş ışınlarının ciltte oluşturacağı zararlı etkilerden korunmak, genç ve sağlıklı bir görünüm için son derece önem taşıyor. Vichy laboratuvarlarında geliştirilen Ideal Soleil Anti-Age SPF 50, Ideal Soleil Ultra Light & Fresh SPF 50 ve Capital Soleil Mattifying SPF 50+, güneşe maruz kalan cilde yüksek koruma sağlıyor, yaz boyu ışıltılı bir görünümün kapısını aralıyor.

Ideal Soleil Anti-Age SPF 50

Yüksek korumalı yaşlanma karşıtı güneş yüz bakım kremi Ideal Soleil Anti-Age, siyah çay özü ve C vitamini ile zengin camu camu içeren kırışıklık karşıtı formülü ile cildin daha elastik ve ışıltılı olmasını sağlayarak, cildi güneş ışınlarından koruyor. 3 etkili antioksidan güneş koruyucu bakımı Ideal Soleil Anti-Age, daha elastik görünen ve ışıltılı bir cilt sunuyor. 

Ideal Soleil Ultra Light & Fresh SPF 50

Ucuz ve erişilebilir fiyatlı yüksek korumalı güneş koruyucu Ideal Soleil Ultra Light & Fresh, hafif dokusu ve cep boyuyla öne çıkıyor. Yüksek UV koruması ve hızlı emilen ultra hafif süt, tüm cilt tipleri için uygundur. Suya çok dayanıklı ürünü her iki saatte bir, yüz ve vücut için ıslak veya kuru cilde uygulayabilirsiniz.

Capital Soleil Mattifying SPF 50+

Çok yüksek korumalı matlaştırıcı yüz kremi Capital Soleil Mattifying SPF 50+, parlama kontrolü ve anında mat etki için Yeşil Kil ve Probiyotik Türevi Bifidus Özü ile zenginleştirilmiş geniş spektrumlu UV koruması sağlıyor. Karma ve yağlı ciltlerin kullanımına özel yeni Capital Soleil Mattifying SPF 50+, kuru bitiş sağlayan doku ve yağlı his bırakmayan formülüyle 12 saate kadar arınmış bir cilt hissi bırakıyor. 

Bu yaz cildinizi doğru bakımla tazeleyin

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !