Sinoz sahalara iniyor

0
Sinoz sahalara iniyor
Yalnızca e-ticaret üzerinden satış yaparak Türkiye’nin en sevilen kozmetik markası olmayı başaran Sinoz, yeniliklerle  ezber bozmaya devam ediyor. 

13 yıldır e-ticaret üzerinden tüketicilerine ulaşan Sinoz, artık kişisel bakım ürünleri satan zincir marketler ve eczanelerle raflarda... 

Geçtiğimiz günlerde İdeal Dağıtım Grup ile el sıkışan Sinoz; e-ticarette yakaladığı başarıyı pazar ağını genişleterek sahalara taşıyacak. Sinoz Kozmetik CEO'su Yasin Çörekçi, müşterilerden gelen yoğun talep üzerine e-ticaret dışındaki pazarlara yönelerek perakende sektöründe de tüketici ile buluşma kararı aldıklarını belirtti. Dijitaldeki başarılarını offline kanallara da taşıyacaklarının altını çizen Çörekçi, "Online kanallarda olduğu gibi raflarda da ezberleri bozmaya geliyoruz. Bizim için yeni olan bu alanda da başarılı olmak için yine ağırlıklı olarak dijitali kullanarak, şimdiye kadar hiçbir perakendecinin yapmadığını yapıp, dijitalde yaptığımız çalışmalarla  tüketicilerimizin raflardaki Sinoz ürünlerine kolaylıkla ulaşmasını sağlamak istiyoruz" dedi.

Son zamanlarda ihracata da yoğun olarak odaklanan Sinoz, çok yakında, kişisel bakım ürünleri satan zincir market ve seçkin eczanelerde yerini alacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !