Maske kullanırken saçlarınızla ön planda olun

0
Maske kullanırken saçlarınızla ön planda olun

Hepimizin bildiği gibi maskeler artık yeni düzenimizin önemli bir parçası haline geldi. Peki, maskeler yüzümüzdeyken güzelliğimizi nasıl ortaya çıkarabiliriz?

Yüz maskelerini makyaj ve saç şekillendirme rutinimize dahil etmenin yollarını araştıracağımız kimin aklına gelirdi? Küresel salgın hepimizi pek çok yönden etkiledi. Sağlık ve güvenliğin her zamankinden daha önemli olduğu aşikar. Bu yüzden maskeden vazgeçemiyoruz. Elbette, maske takarken güzelliğimizden ödün vermek istemiyoruz. Maskeyi kıyafetlerle eşleştirmek her zaman güçlü bir hareket, ancak görünüme daha fazla anlam katmak için saçlara da odaklanmak gerekiyor.

Makyajı ve saçları ile ön planda olmayı sevenler için maskeler sorun teşkil edebiliyor. Haliyle maskeler yüzün büyük bir alanını kaplıyor. Bu durum güzellik algısını değiştirebiliyor. Bizler, maske kullanırken saçlarınızla ön planda olmanızı sağlayacak birkaç yöntem öneriyoruz/uyguluyoruz.

Maske Takarken Saçlarınız Güzelliğinizi Yansıtsın!

Garage Hair Repair Studio kurucusu Ahmet Çoban maske kullanırken saç kesimi ve renklendirme konusunda verdiği tavsiyeleri şöyle dile getiriyor; Maske kullanımının olduğu  bu süreçte kakül ve kat kesimini çok tavsiye etmiyoruz. Nedeni ise kakül ve katların, kısıtlı bir alanda ifadeleri anlamsızlaştırması oluyor. Bununla beraber, parlak saç tonlarından ziyade daha doğal tonlar tavsiye ediyoruz. Saçlarımızın natürel rengine daha yakın olan tonlar, çoğumuzun çok daha iyi görünmesine katkı sağlıyor. Genel olarak; saçın dip bölümünün doğal renklerine uyumlu bir ton tercih ediyor, highlightlar ile yumuşak geçişler elde ediyoruz.

Bir diğer yöntemimiz de Facelight oluyor. Bu bir saç renklendirme işlemi ve saçın yaklaşık yüzde 30’luk bölümüne doğal bir çerçeve gibi uygulanıyor. Bu sayede, maske takarken ışıltılı bir görüntü sunabiliyorsunuz.

Saç orijinal bir aksesuar diyoruz. Matlaşmış saçlar, özellikle maske kullanırken tüm güzelliğimizi gölgede bırakabiliyor. Bu dönemlerde saç renginizi aydınlatmak ve rengi güzel ve canlı tutmak için düzenli saç bakımı biraz daha fazla önem kazanıyor. Biz bunun için kolajen bakımını tavsiye ediyoruz. Kolajen takviyesi ile saçlar hem bakımlı hem de inanılmaz sağlıklı görünüyor.  

Doğru kesim ve stiliniz, saçınızın rengini canlı tutmanın yanı sıra, maske kullanırken dahi dikkat çekmeye ve hatta gözlerinizi öne çıkarmaya yardımcı olabiliyor. Maskeler insanların yüzlerine gölge ekliyor. Saç tonunuz ile bu gölge arasında bir denge oluşması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden, saçınızın tabanı kahverengiyse, daha açık kahverengi bir vurgu ideal oluyor ve aynı şey diğer saç renkleri için de geçerli.

Ayrıca, saçınızı geri at kuyruğu yapmak için bir zaman varsa, o zaman şimdi! At kuyruğu, maskeyi biraz olsun gölgede bırakıp güzelliğinizi ön plana çıkarabiliyor. En önemlisi de bu saç stili, görünümünüze kişilik katabiliyor.
 
Size en yakın Garage Hair Repair Studio ile hayatınızı güzelleştirmeye saçlarınızdan başlamak için hemen yerinizi ayırtın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !