En çok sorulan lazer cihazı, XLASE !

0
En çok sorulan lazer cihazı, XLASE !
Epilasyonda İtalyan Teknolojisi XLASE

Son dönemlerde adından sıklıkla bahsettiren Xlase lazer epilasyon cihazı İtalya’da üretilmektedir. İtalyan teknolojisi  https://xlaseturkiye.com   ile taçlandırılmış olan 28000 watt. Güce sahip olan lazer cihazı diğer cihazlardan ayıran oldukça belirgin özellikleri mevcuttur. Kullanım kolaylığının yanı sıra acısız diode lazer deneyimi sunabilmesi uygulamayı yaptıran kişilerin onayını almasını sağlamıştır. Bu güne kadar geliştirilmiş en iyi teknoloji ile lazer epilasyonda yeni bir çığır açan xlase acısız diode lazer cihazın seansları yalnızca 25 dakikada tamamlanmaktadır. Oldukça kısa ve etkileyici bir süre olması sebebiyle yoğun çalışan kişilerin zamandan tasarruf etmesi nedeniyle etkilemeyi başarmıştır. Kadın ve erkeklerde kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olan başlığı ve üstün dalga boyu ile tüm kıl tiplerinde kesin çözüm sunmaktadır. Eski nesil lazer epilasyon devrini tamamen kapatan Xlase Lazer kol, bacak ve sırt bölgesine uygulanabilmektedir. 

Gelişmiş Teknoloji  İle  Acısız Lazer Deneyimi

Lazer epilasyonlar ile ilgili geçmişten günümüze gelen bir takım ön yargılar bulunmaktadır. Lazerin acılı bir işlem olduğu ve lekelenmeye sebebiyet verdiği bu yargıların başında gelmektedir. Fakat böyle bir durum söz konusu değildir. Gelişen teknoloji ile birlikte acısız cihazlar üretilmektedir. Bu cihazlar içerisinde Avrupa’da en çok tercih edilen cihazlardan biri ise Xlase acısız diode  lazerdir. Xlase lazer epilasyon rakiplerinin önüne geçerek lider olmayı başarmıştır. -10 dereceye sahip buz başlığı ile herhangi bir lekelenmeye veya acı hissine sebep olmamaktadır. Kullanıcılarının memnuniyetlerini sıkça dile getirdiği lazer cihazı bronz ciltlere kolaylıkla uygulanabilmektedir. 4 Mevsim uygulanabilme özelliğine sahip olması tercih edilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. 4 ile 6 seans arasında kesin sonuca ulaşarak istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirecek şekilde tasarlanmıştır.  Lazer epilasyon ile ilgili tüm beklentileri karşılayabilen xlase acısız diode lazer piyasada en çok tercih edilen ürün haline gelmiştir. 

En çok sorulan lazer cihazı, XLASE !


Tüylere Acısız Çözüm

Ağda ve jilet ile uğraşmadan kıl sorunlarından kurtulmak isteyenler için ideal olan yöntem lazer epilasyonlardır. Lazer epilasyon kıl köklerine inen ışınlar ile tüylerin çıkmasını kökünden engellemektedir. Herhangi bir şekilde tekrar kıl oluşumuna izin vermeyen lazer epilasyon tam anlamıyla hayat kurtarıcıdır. Erkek ve kadınlar üzerinde kullanılabilecek şekilde üretilmiş olan Xlase Diode lazer 4 mevsim uygulanabilmektedir. 12 yaşından büyük herkese uygulanabilen lazer epilasyon istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmanın anahtarıdır. Geniş kullanım yelpazesine sahip olan cihaz kol, sırt ve bacak bölgesinde yoğun olarak tercih edilmektedir. Kullanım kolaylığının yanı sıra full performans göstermesi sebebiyle kullanıcılardan tam not almayı başarmıştır. Uygulama sırasında acı hissi oldukça düşüktür. Minimum acı ile uygulama yapıldıktan sonra düzenli seanslara dikkat edilmesi gereklidir. 

XLASE Diode Lazer İle Tüylere Kesin Çözüm

Xlase Diode lazer mucizesi erkekler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Lazer uygulamalarına karşı olan ön yargıyı tamamen ortadan kaldıran cihaz soğutma sistemi ile acı hissiyatını yok etmektedir.Yaz kış uygulanabilen Xlase Diode Lazer 810 nm dalga boyuna sahiptir. Derinin en alt katmanına kolaylıkla ulaşarak kıl köklerine işlem uygulayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Özellikle erkeklerde ki kıl tipleri çok daha yoğun ve kalındır. Derinde olan kıl köklerine ulaşabilen Xlase Diode lazer tüm kıl tiplerinde yüksek performans göstermektedir. İnce veya acık renkli tüylerde de kullanılan bilecek şekilde tasarlanmıştır. Yüz, sırt, kol ve bacak bölgelerinde kullanılabilmektedir. Ağda ve jiletle uğraşarak anlık çözüm bulmaktan sıkılanlar ve kesin sonular ile konforlu uygulama arayışında olanlar için uygun olan bir seçenektir. Cilt yüzeyinde herhangi bir lekelenmeye sebebiyet vermeyen Xlase yeni nesil teknoloji lazer ile tüm kıl sorunlarından kurtulmak isteyenlerin daha önce neden yaptırmadım sorusunu sormasına neden olacak bir teknolojidir. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !