Kokunuzla iz bırakın

0
Kokunuzla iz bırakın

Yaemina Beauty Endorphins Parfüm Koleksiyonu, enerji dolu dünyanın kapılarını aralıyor

Yaemina Beauty markasının Endorphins parfüm koleksiyonu, 4 farklı kokusuyla gün boyu teninizde bıraktığı eşsiz notalarıyla, enerji dolu dünyanın kapılarını aralıyor.

Her zevke uygun Endorphins parfüm koleksiyonu, gün boyu teninizde kalıcılık sağlayan, yüksek kaliteli içeriği ve esans oranıyla kozmetik tutkunlarına sunuluyor. Parfüm notalarında kullanılan lavanta, portakal, yasemin, misket limonu, mandalina,pembe biber, vanilya ve sandal ağacı gibi en beğenilen çekici, unisex ve iddialı içerikleriyle yepyeni lüks deneyimini, ulaşılabilir fiyatlarla buluşturuyor. Endorphins, kendi imzası ile iz bırakmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Hayatın sahnesinde motivasyonunuzu yüksek tutan ve pozitif kalmanızı sağlayan Endorphins parfüm koleksiyonu, modunuzu bir anda değiştirerek sizi bambaşka yolculuklara çıkarıyor. Vücudumuzun stres ve acıyı hafifletmek için salgıladığı endorfin hormonundan ilham alarak Emina Jahoviç’in tasarladığı Endorphins parfümleri, ihtiyacınız olan enerji dolu ve mutlu hissetme duygusunu açığa çıkarıyor. 

Bir kokunun ruhunun, yaratılma amacından ve hazırlanırken gösterilen özenden geldiğine inanan Emina Jahoviç, Yaemina Beauty markasıyla 4 farklı  ile enerjinin, kişilerle özdeşleşmesini sağlayan hikayesinden yola çıkarak herkesin  beğenisine sunuyor. 

No3 Behind The Story 

Empatiyi simgeleyen No3 eau de parfüm üst notalarında zengin ve canlı bir tatlılık yayan mandalina ve portakal, ona eşlik eden yasemin ve lavantanın huzur verici notalarından oluşuyor. Alt notada ise Madagaskar vanilyasına eşlik eden sedir ağacı ve misk ile parfüm empati duygularınızın açığa çıkmasını sağlıyor. Lavantanın romantik notaları size anında terapi etkisi yaratarak huzurlu anlarınızın kapılarını aralıyor. 

No8 Instrict Confidence 

Pembe biber kokusunun teninizde bıraktılığı kalıcılık ile harika hissetmenizi sağlayan eau de parfüm No8’de eşlik eden diğer üst notalarda tatlı sulu armut ve bergamot yer alıyor. Yasemin, zambak ve güle mükemmel bir şekilde eşlik eden alt notalardaki vanilya ve misk teninizde ahenkle dans eder. Sonsuzluğu simgeleyen bu koku günün her anında vazgeçilmeziniz olacak. 

No10 You Win 

Özgürlüğünüzü her nefes alışınızda hissedeceğiniz No10 eau de parfüm, nane, limon ve okaliptus kokularıyla keyif veren bir açılış yapıyor. Misket limonu ve portakal çiçeğine orta notalarda yasemin, sardunya, karpuz ve ananas eşlik ediyor. Bitiş notalarında ise beyaz miskle zenginleştirilmiş vanilya ve sandal ağacı ile NO10 vazgeçemeyeceğiniz parfümler arasında yerini alıyor. Canlandırıcı okaliptüs ve misk notaları genç, saf ve enerji dolu hissetmenizi sağlıyor. 

No22 What If 

Safran, yasemin, amber, köknar reçinesi, vanilya, karamel, kaşmir ağacı ve yosundan oluşan endorfin salgılamanızı sağlayacak muhteşem eau de parfüm no 22 ile hazır mısınız? Bu efsane parfüm dinamik safran ve sedir kokularıyla endorfin düzeyini en üst seviyeye taşıyarak mutlu ve özgüvenli hissetmenizi sağlıyor. Kim bir kokuyla mutluluğun kapılarını aralamak istemez ki? 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !