Yaz güneşini saçlarınıza yansıtın!

0
Yaz güneşini saçlarınıza yansıtın!

Güneşin ışıltısını saçlarında taşımak isteyen kadınların vazgeçemeyeceği L’Oréal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel, saç renginizi aşamalı olarak açarak hayallerinizdeki görünüme ulaşmanızı sağlıyor.

Çantanızdan bir an olsun çıkarmayacağınız Casting Sunkiss'i istediğiniz her an, her yerde uygulayabilir, saçlarınızın muhteşem kokusuyla etrafınızı büyüleyebilirsiniz!

Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel  ile saçlarınıza yazı yaşatın

Yaz boyunca yanınızdan ayıramayacağınız L’Oréal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel; saç renginizi aşamalı olarak açarken, amonyak içermeyen hoş kokulu içeriğiyle saçlarınızı yumuşacık yapar! Doğal güneş ışığı etkisi ile koyu kahverengiden sarıya tüm saç renklerini her kullanımda aşamalı olarak açan Sunkiss ile saç renginizin kontrolü tamamen sizde!

L’Oréal Paris Sunkiss’in jel yapısı sayesinde ıslak ya da kuru saça uygulaması çok kolay. Durulama gerektirmeyen Sunkiss Jel’i uyguladıktan sonra kurutma makinesi ya da güneş yardımı ile kurutmak yeterli!

İsterseniz tek renk yaratmak için tüm saçınıza, isterseniz de röfleli bir görünüm için saçlarınızı tutamlara ayırarak kolayca uygulayabileceğiniz Sunkiss Renk Açıcı Jel ile güneşin tüm ışıltısını saçlarınızda hissedeceksiniz. Durulama gerektirmeyen yarı kalıcı saç boyasıyla kontrolü elinize alacak, kendi saç modanızı kendiniz yaratacaksınız!

Yaz güneşini saçlarınıza yansıtın!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !