Kusursuz güzellik içeren iş birliği

0
Kusursuz güzellik içeren iş birliği
L’Oréal Paris X ELIE SAAB makyaj koleksiyonu “The Power Of Grace"güzellik tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Makyaj trendlerinin öncü markası L’Oréal Paris ve Haute Couture ustası ELIE SAAB, yepyeni iş birliğiyle güzellik tutkunlarını şımartıyor. Güzellik ve zanaatkârlıktaki uzmanlıklarını birleştiren L’Oréal Paris ve ELIE SAAB, modern bir zarafet ve güç karışımıyla büyüleyici bir makyaj koleksiyonu ortaya çıkardı. "The Power Of Grace" adlı koleksiyon; kadınlara güzellikten gelen gücü deneyimlemenin erişilebilir yolunu sunuyor.

L’Oréal Paris, dünyaca ünlü Haute Couture markası ELIE SAAB ile sınırlı sayıda üretilen özel bir makyaj koleksiyonuna imza attı. İki dev markanın heyecan verici iş birliğiyle ortaya çıkan zarif koleksiyon, güzellik tutkunlarını büyülemeye hazırlanıyor.

Kendi sektörlerinde başarılı iki markanın ikonik birlikteliği; L’Oréal Paris'in renk inovasyonu ve formülasyon mükemmelliği konularındaki köklü uzmanlığını ELIE SAAB'ın zanaatkârlığıyla buluşturuyor. Zarafeti yansıtan koleksiyonda; far paleti, ruj, dudak parlatıcısı ve maskara bulunuyor. Far paletinde nude tonlar, rujlarda zengin ipeksi renkler, dudak parlatıcılarında yumuşak ışıltılar, maskarada yumuşak ve kusursuz formül öne çıkıyor. Her cilt tonuna ve duruma uyan evrensel makyaj koleksiyonu, pırıltılıdan mata kadar çeşitli dokularda yumuşak ve sıcak renkleri barındırıyor.

Dünya çapında bir zarafet markası olan ELIE SAAB; güzellik vizyonunu, L’Oréal Paris’in kadınlara verdiği güçlendirici öz değer mesajıyla iletiyor. Gerçekleştirilen iş birliği kadınları; bireyselliklerini kucaklamaya, kadınlıklarını güçlendirmeye ve zarafetin gücüne sahip olmaya davet ediyor.

ELIE SAAB güzellik anlayışıyla ilgili, "Tutkum her zaman kadınları güzel hissettirmek olmuştur ve makyaj, her kadının doğal güzelliğini vurgulama yeteneğine sahiptir. Bir görünümün son dokunuşu veya couture dünyasına erişilebilir bir yol olarak bu makyaj koleksiyonu, her kadının her gün ELIE SAAB büyüsünü deneyimlemesini sağlar" dedi.

L'Oréal Paris Global Marka Başkanı Delphine Viguier-Hovasse, "ELIE SAAB ile ortaklık yapmak bir onurdur. Bir moda iş birliğinden daha fazlası olan bu evrensel koleksiyonun lansmanı, L'Oréal Paris ve ELIE SAAB'ın bu benzeri görülmemiş zamanları iyimserlik, güzellik ve kendine değer ile aşmasına olanak tanıyor. Her kadın için küçük bir kaçış ve güzellikten gelen gücü deneyimleme yolu sunuyor" dedi.

L'Oréal Paris Global Makyaj Artisti Val Garland, "ELIE SAAB'ın her Paris Moda Haftası'nda görmeyi umduğumuz zarif el yapımı nakışları, süslemeleri ve fantastik imza kreasyonlarındaki özel zanaatkârlığa her zaman hayranım. Onun tasarımlarını gerçekten yansıtmak için parlak ve göz kamaştırıcı ışıltılı göz gölgelerine ince pırıltılı yüzeyler ekleyerek, vizyonunu makyajla tercüme etmek istedim" dedi.

Kusursuz güzellik içeren iş birliği


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !